Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 36 éves tanárnő hancúrozott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves tanárnő hancúrozott a 14 éves diákjával. Akár 10 év börtönt is kaphat. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Lehet hogy én vagyok hülye,de én 10 évet adtam volna az életemből,ha 8.-ban,a matek tanárnőmet megizélhettem volna.
2019. febr. 28. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem is a gyerek ítélte 10 évre,gondolom..
2019. febr. 28. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Mert ha egy 36 éves férfi dug meg egy 14 éves lányt az brutális nem?

Egyébként jogos. Tanítsa a gyerekeket az a dolga, de vannak olyan dolgok amiket a gyakorlatban nem vele kell csinálni.

Nekem is volt jó bőr tanárnőm, mint minden fiú én is eljátszottam a gondolattal milyen lenne vele, de felnőtt fejjel eléggé nyomasztó, hogy egy 36 éves nő kisfiúkkal fekszik össze. Nem talál magának értelmes felnőtt férfit? És mi lenne ha majd az én gyerekemmel tennék ezt?

14 évesen maradjon még nyugodtan a kezénél a gyerek, az ilyen ember meg nem tanárnak való.

Egyébként a srác biztos egy hero lett az iskolában a diákok között, de vannak olyan tanárok akik vérszemet kaphatnak az ilyen miatt, a családról nem is beszélve, és mivel most fog továbbtanulni, a kis aktus miatt az egész további életét romba dönthetik. Hosszú távon megszívja.

2019. febr. 28. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom mit foglalkoznak vele.

Nekem kb 10 éves koromban "verte" a farkam a legjobb barátom anyja, amikor bejött, hogy megmossa a hátam.

Legjobb :D

2019. febr. 28. 16:33
 4/12 Drazicc ***** válasza:
14 évtől már legális a szex ha közös megegyezés alapján történik nem? Az egy dolog, hogy kirúgják a suliból mert tanár-diák viszony miatt de büntetőjogilag ennek legálisnak kéne lennie nem? Vagy ez úgy van, hog ha én 18 vagyok a barátnőm 17 akkor nemi aktus miatt börtönbe kerülök ?
2019. febr. 28. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sem látom sosem értelmét. Jó más az ha nem akarta a diák de szerintem az ilyeneknek a többségében benne vannak a diákok is. Most ez miért fáj sokuknak nem értem. Bezzeg a gyilkosok van amelyik megússza pár évvel és jó napot.
2019. febr. 28. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:

A privátot íróknak:

Ültem a kádban, aztán úgy csinált, mintha meg akarná mosni a farkam is, persze rögtön felálltam és akkor még jobban húzogatta a bőrt, de kb 4 húzás után el is spricceltem. Meglepett, de jó volt.

Ő meg csak mosolygott rám meg mondta hogy jól vn, ügyes vagyok, de ugye köztünk marad? Utána nyomott még egy puszit az arcomra aztán kiment.

Én meg olyan készen voltam, mint a szar.

Persze vártam, hogy lesz máskor is akció, de soha nem volt.. 20 évesen rá is próbáltam, hogy megba szom, mert rohadt jó nő volt., de nem jött össze.

2019. febr. 28. 18:10
 7/12 Dadiii1255 válasza:
#6 nyílván, 10 évesen már gxcid van...
2019. febr. 28. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem már 10 évesen volt gci
2019. febr. 28. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokkal zavaróbb, hogy 14 évesek nyalják-falják egymást a folyosón. Mivel azt mások is látják, akárki, és zavarhatja. A 36 + 14-es akciót valószínű nem látta senki, az nem zavart senkit. Amúgy is, 14 éves kortól már a tinik szexuális életet élnek, most akkora nagy különbség, ha egy 36 éves a másik fél? Persze, inkább tanítania kéne, ez is igaz, tehát nem helyeslem, de ezer ennél nagyobb probléma van, amivel nem foglalkozik senki.
2019. febr. 28. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:

ha ez igaz, akkor annak a 14 évesnek még 14 alattinak kell lennie, mert 14 évtől már legális.

de akár 13,5 akár 14,5 éves, én se értem, mi az istent cirkuszolnak, nincs ezzel semmi baj

2019. febr. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!