Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos benne de lehet hogy a baratnom megcsalt, hogy buktassam le?
Kérdezz rá.
De ha már annyira nem bízol benne h a telefonjába turkálsz.
Akkor szakíts vele
Attól h lebuktatod. Nem lesz jobb
Ugyanúgy felszarvazott leszel.
N
Neked jól esne ha a csajod a telódban kutatna titkon? Ezt soha nem értettem, h miért csinálják ezt az emberek. Annak aki kapcsiban van már nem lehet egy kis privát szférája?
Kérdezz rá h olyan "jeleket vettem észre ami arra utal h más férfivel is voltál már mellettem. Mit gondolsz erről?"
L
Tegyél a telefonra keyloggert vagy event loggert.
Egyébként ha olyanokat találtál, akkor bukó.
Mi a retkes ló...zt kutakodsz a telefonjában?
Ilyenért úgy elhajtanálak hogy azt se tudnád hogy merre indulj.
4-esnek: minden ilyen válaszra leírom, hogy aki félrement és kicsi esze is van, meg tehetsége, az mindig tagadni fog, egy ilyen kérdés után pedig még jobban fog figyelni.
Az ilyen kérdés öngól.
Lebuktatni csak sunyi módszerekkel lehet valakit, azok meg, hogy mennyire helyénvalók (keylogger stb.), azt mindenki döntse el maga.
"minden ilyen válaszra leírom, hogy aki félrement és kicsi esze is van, meg tehetsége, az mindig tagadni fog, egy ilyen kérdés után pedig még jobban fog figyelni.
Az ilyen kérdés öngól."
Ez általában igy van sajnos, hacsak nem bevallja önként.
Sajnos a kérdezőt letilthatták, mert nem lehet neki írni.
Kérdező !
Ha esetleg olvasod akkor írd már meg, egy másik nickkel (akár privibe) , hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!