Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha csak 175cm magas vagyok de szeles vallam es izmos mellkasom van akkor az kompenzelja a magassagom?
Figyelt kérdés
Nincs ugyan kocsim es alberletben lakom de miota szakitottam a baratnommel a lanyok mintha atneznenek rajtam. Pedig rondanak se mondanam magam.2019. febr. 28. 08:27
21/30 anonim válasza:
172 cm vagyok, barátom 173 és pont nem ez a legfontosabb dolog, hidd el :-)
22/30 anonim válasza:
Ha 170cm-es törpe lennél nem kellenél nekik, hidd el!
23/30 A kérdező kommentje:
Még jó hogy van az az 5cm... :D
2019. febr. 28. 19:40
24/30 anonim válasza:
Hidd el rengeteget számít az az 5cm.. A te magasságod, az a minimum, amikor még van esélyed arra, hogy találj valakit..
25/30 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de sajnos a válaszolóknak igaza van. Nem a magasságod miatt néznek át rajtad vagy le.
Az hogy nincs kocsid se lakásod az sokkal nagyobb baj, de a fő ok a személyiséged.
182cm magányos...
26/30 A kérdező kommentje:
A szemelyisegem meg a kanyarban sincs mikor csak szemkontaktust keresek... Meg sem szolal az ember de tudja hogy koptatni fogjak ha odamegy vagy sem.
2019. febr. 28. 20:21
28/30 A kérdező kommentje:
Fogadjunk? Mar ha csajszi vagy csak akkor:)
2019. febr. 28. 21:03
29/30 anonim válasza:
"Meg sem szolal az ember de tudja hogy koptatni fogjak ha odamegy vagy sem."
Ilyen hozzáállással Hollywoodi sztár is lehetsz, akkor sem lesz csajod.
Nem a magasságoddal van a gond, a gondolkozásoddal4
30/30 anonim válasza:
A nálad alacsonyabb nők egy részénél nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!