Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Gyerek- és kamaszkorból van olyan élményetek, amikor lányok testi tulajdonságaikkal kisebbrendűségi érzést keltettek bennetek?
Mivel későn érő, vékony és alacsony kamasz voltam, így szinte más sincs. A teljesség igénye nélkül:
magasabb lány
sportosabb / vastagabb karú / lábú / szélesebb vállú
edzésen több fekvőtámaszt tudott, mint én, gyorsan és folyamatosan
erősebb hónaljszőrzet
rég szőrös punci, amikor én még tök csupasz voltam
nagyobb lábméret
ennyi elég?
Aha, bár csak picit.
Anno még általános iskolában nagyon nyomattuk a szkandert, majdnem egy évvel idősebb voltam mint az összes osztálytársam. Minden fiút le tudtam nyomni, de volt egy lány osztálytársunk AKIT MÉG ÉN SEM BÍRTAM LENYOMNI, senki az osztályból. Akkor egy picit elgondolkodtam...
Hehe, lehet, hogy osztálytársak voltunk. :D
# 8
Kétlem. Szőke vagy sok szeplővel, cukorbeteg vagy és még 5.-es korodban is szoptad az ujjad? Illetve lánytestvéred is veled járt egy osztályban?
Nem hinném, mert egyfelől erdélyi vagyok, másfelől ő mai napig nem tud ilyen tagoltan írni és biztos nem azzal tölti idejét, hogy GYK-on irkáljon, meg ha jól emlékszem már gyereke is van. Na? :)
Na igen a mi osztályunkba is volt olyan csaj aki lenyomott mindenkit.
És elég büszke is volt erre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!