Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha csak 175cm magas vagyok de szeles vallam es izmos mellkasom van akkor az kompenzelja a magassagom?
Figyelt kérdés
Nincs ugyan kocsim es alberletben lakom de miota szakitottam a baratnommel a lanyok mintha atneznenek rajtam. Pedig rondanak se mondanam magam.2019. febr. 28. 08:27
11/30 anonim válasza:
ja hát ha neked olyan csajok kellenek akik ennyi alapján már döntöttek is és esélyed sincs többre, akkor ne csodálkozz, de ki a francnak kellene egy olyan csaj aki csak a külsőd miatt van veled?
12/30 anonim válasza:
175 cm nem olyan rossz, de sztem magas lányoknál ne próbálkozz.
13/30 A kérdező kommentje:
Ha egy tok idegenhez odamesz akkor eloszor csak kulso alapjan tud donteni h akar e veled beszelteni.
Ez ferfinal es nonel is igy van, nem csak a felszines csajoknal. Tudod termeszetes kivalasztodas:)
2019. febr. 28. 09:21
14/30 anonim válasza:
#1 a tökéletes lényegretörő válasz
15/30 anonim válasza:
"Tudod termeszetes kivalasztodas:)"
Te butább vagy mint hittem, na nem baj tévedni emberi dolig :).
16/30 anonim válasza:
az a lényeg ,hogy álljon a dakod,akkor nincs baj
17/30 anonim válasza:
itt fel vagy háborodva a kommentekre, míg olyan hülyeségek járnak az agyadban, hogy 175 centivel nem tudsz csajozni...
18/30 anonim válasza:
Nem aláztalak, nem döngöltelek földbe.
Nem tévedsz, ha azt hiszed, hogy a nők egy része az első benyomása alapján dönt. Csak abban, hogy az a benyomás kizárólag a magasság, a széles váll, izmok. Nem.
A nő szeret felnézni a férfira. Csakhogy nem feltétlenül a magassága alapján. A sármos arca, az ereje, a pénze, a hatalma mind lehet olyan, amire felnéz. És van egy pár dolog, ami még ezeknél is erősebb vonzerő: a tehetség, az ész, az intelligencia.
20/30 anonim válasza:
161cm vagyok, nekem ez nem lenne problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!