Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önző dolog, hogy nem hagyom őt, hogy kielégítsen?
A szex - és ebbe beletartozik a pasik által nyújtott "teljesítmény" is - nagyon lelki eredetű dolog.
Ha eleve úgy áll hozzá, hogy "ez nem fog menni", akkor ténylegesen be is beszéli magának, és nem fog menni.
Támogasd, segíts neki.
20:05
Azért nem kell ennyire kisarkítani...Ezeket a dolgokat, gyakorlatokat bármennyire is szeretném, nem tudom helyette megcsinálni...Abban igaza volt az egyik válaszolónak, hogy a Kegel-t tudjuk együtt csinálni,mondjuk heti 2x, mikor nagy nehezen össze tudjuk egyeztetni a találkozót...DE ott van a többi 5 nap, amikor nem állhatok mellette, mert ez az ő döntése/lustasága, hogy csinálja, vagy sem.. Illetve az is rengeteget számít, hogy a masztit 5 mp, vagy 10-15 perc alatt tudja le..ha addig elhúzná, az már óriási siker lenne, utána szépen lassan a szexben is ez rögzülne. Illetve ahogy írtam, szoktuk masszírozni egymást, aminek az a vége, h kézzel kielégítem, ilyenkor is tudom szabályozni a dolgait, csak ezt rendszeresebben kéne. Az, hogy magának fél perc alatt letudja, azon igenis hogy csak ő tud változtatni...Amiben tudok, abban pedig segítek, még ha az eredeti kérdésben nem is írtam le, csak a válaszokra adott reakcióban.
Utolsó: nem mondanám önzőnek, mindig mindenben engem néz, hogy csak nekem legyen jó...biztos vagyok benne, ha választhatna, a saját kielégüléséről mondana le inkább, mint hogy én maradjak rendszeresen orgazmus nélkül..Egyszerűen az a baj, hogy fáradt, rengeteget dolgozik, és nehezen tudja ezeket beiktatni az idejébe, de ha nyomatékosabban elmondom, hogy nekem fontos, hogy dolgozzUNK ezen, akkor komolyan fogja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!