Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon önző dolog, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző dolog, hogy nem hagyom őt, hogy kielégítsen?

Figyelt kérdés
Sajnos barátom nagyon hamar elmegy, borzalmasan küzd ezzel, és próbálja visszatartani, de nem igazán jár sikerrel.Ami zavaró tényező számomra, hogy tudomásom szerint vannak erre a problémára különböző technikák, amiket javasoltam is neki, de nem igazán foglalkozott vele. Mindegy, ez lényegtelen, a gond az, hogy egyre többször fordul elő, hogy visszautasítom mostanában a szájjal való kielégítését, múltkor pl azért, mert ujjazott, és utána fájt a hüvelyem, előtte való alkalommal szimplán csak éreztem, hogy túl fáradt vagyok ehhez..Látom rajta, hogy mennyire csalódott és dühös magára ilyenkor..Elgondolkodtam rajta, h ez nagyon szemét dolog lenne részemről? De tényleg annyira nem volt hangulatom hozzá...És sajnos egy normális együttlétet szerintem semmilyen szinten nem lehet kompenzálni egy nyalással. Sokszor volt régebben, hogy az 1-2 perces hosszúságúra sikerült menet után kielégített egyéb módon, de egyáltalán nem adja ugyanazt az érzést..Szeretem, és kívánom őt, de nem akarom, hogy a nyalással kielégítés legyen a fejében a ennek a megoldása..Persze időnként rendben van ez, de az alap problémával kéne inkább foglalkoznia..
2019. febr. 27. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A szex - és ebbe beletartozik a pasik által nyújtott "teljesítmény" is - nagyon lelki eredetű dolog.

Ha eleve úgy áll hozzá, hogy "ez nem fog menni", akkor ténylegesen be is beszéli magának, és nem fog menni.

Támogasd, segíts neki.

2019. febr. 27. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Azzal,hogy kiosztod a feladatokat,majd rákérdezel,hogy elvégezte-e a leckét,amiket megadtál,leginkább nem segítség vagy,csak fusztrálod.
2019. febr. 27. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Minek vagy együtt ezzel az önző paraszttal?!
2019. febr. 27. 23:38
 14/14 A kérdező kommentje:

20:05

Azért nem kell ennyire kisarkítani...Ezeket a dolgokat, gyakorlatokat bármennyire is szeretném, nem tudom helyette megcsinálni...Abban igaza volt az egyik válaszolónak, hogy a Kegel-t tudjuk együtt csinálni,mondjuk heti 2x, mikor nagy nehezen össze tudjuk egyeztetni a találkozót...DE ott van a többi 5 nap, amikor nem állhatok mellette, mert ez az ő döntése/lustasága, hogy csinálja, vagy sem.. Illetve az is rengeteget számít, hogy a masztit 5 mp, vagy 10-15 perc alatt tudja le..ha addig elhúzná, az már óriási siker lenne, utána szépen lassan a szexben is ez rögzülne. Illetve ahogy írtam, szoktuk masszírozni egymást, aminek az a vége, h kézzel kielégítem, ilyenkor is tudom szabályozni a dolgait, csak ezt rendszeresebben kéne. Az, hogy magának fél perc alatt letudja, azon igenis hogy csak ő tud változtatni...Amiben tudok, abban pedig segítek, még ha az eredeti kérdésben nem is írtam le, csak a válaszokra adott reakcióban.

Utolsó: nem mondanám önzőnek, mindig mindenben engem néz, hogy csak nekem legyen jó...biztos vagyok benne, ha választhatna, a saját kielégüléséről mondana le inkább, mint hogy én maradjak rendszeresen orgazmus nélkül..Egyszerűen az a baj, hogy fáradt, rengeteget dolgozik, és nehezen tudja ezeket beiktatni az idejébe, de ha nyomatékosabban elmondom, hogy nekem fontos, hogy dolgozzUNK ezen, akkor komolyan fogja venni.

2019. febr. 28. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!