Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon önző dolog, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző dolog, hogy nem hagyom őt, hogy kielégítsen?

Figyelt kérdés
Sajnos barátom nagyon hamar elmegy, borzalmasan küzd ezzel, és próbálja visszatartani, de nem igazán jár sikerrel.Ami zavaró tényező számomra, hogy tudomásom szerint vannak erre a problémára különböző technikák, amiket javasoltam is neki, de nem igazán foglalkozott vele. Mindegy, ez lényegtelen, a gond az, hogy egyre többször fordul elő, hogy visszautasítom mostanában a szájjal való kielégítését, múltkor pl azért, mert ujjazott, és utána fájt a hüvelyem, előtte való alkalommal szimplán csak éreztem, hogy túl fáradt vagyok ehhez..Látom rajta, hogy mennyire csalódott és dühös magára ilyenkor..Elgondolkodtam rajta, h ez nagyon szemét dolog lenne részemről? De tényleg annyira nem volt hangulatom hozzá...És sajnos egy normális együttlétet szerintem semmilyen szinten nem lehet kompenzálni egy nyalással. Sokszor volt régebben, hogy az 1-2 perces hosszúságúra sikerült menet után kielégített egyéb módon, de egyáltalán nem adja ugyanazt az érzést..Szeretem, és kívánom őt, de nem akarom, hogy a nyalással kielégítés legyen a fejében a ennek a megoldása..Persze időnként rendben van ez, de az alap problémával kéne inkább foglalkoznia..
2019. febr. 27. 08:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Miért nem elégíted ki őt először? Aztán a 2. menet már normálisan zajlana
2019. febr. 27. 08:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az amikor egyik fél se hajlandó a kompromisszumokra
2019. febr. 27. 08:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, a problémával kéne foglalkozni. De azért legalább néha kell a “ sikerélmény “. F.
2019. febr. 27. 08:49
 4/14 anonim ***** válasza:

Ok, akkor leírom amit te nem mersz még végiggondolni sem:

- neked ez a kapcsolat így nem kapcsolat, s keresed a helyzetet amikor ő lesz mérges és szakít. Így nem te leszel az, akinek ezt meg kell tenni.

42F

2019. febr. 27. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Lehet kapni ilyen sprayt/gélt, ami kicsit "eltompítja" az idegvégződéseket a péniszen. Így ugyanúgy élvezi a dolgot, csak az elélvezést késlelteti.

De tényleg vannak ilyen gyakorlatok.

Én nem vártam el a páromtól, de ő rendszeresen elvégzi őket - az eddigi rekord 4 óra volt, végig bírta.

2019. febr. 27. 09:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem igazan birja a masodik menetet, sokszor probaltuk, de keves alkalommal jartunk sikerrel..ami erdekes,hogy olyan is előfordult,h a masodik menetet(mikor nagy nehezen összejött)meg kevesbe birta..ha nem eleg merev, meg hamarabb elmegy..kb 15perc volt fel ev alatt par alkalommal a rekordunk..Igen, amugy pont tervben van, h rendelek ilyen kesleltetö gelt,bizom benne,hogy lesz hatasa.En pont,hogy megjavitani szeretnem a dolgokat,nem veget vetni a kapcsolatnak,mert ö nagyon különleges szamomra.
2019. febr. 27. 09:45
 7/14 anonim ***** válasza:

hidd el, próbálkozik a technikákkal, de azok úgy működnek, hogy az 1 perc helyett nagy erőfeszítéssel kibírsz 3 percet, és erre tréningelsz hónapokat.

Használhattok Dildót is, ha a pasidat nem zavarja, főleg ha ő használja rajtad.

Ami hirtelen használ, az a tompító spray, olyan Lidocain cucc. Attól 10 percre teljesen lezsibbad és simán bírja a menetet

2019. febr. 27. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:
45%
Ha olyan különleges,akkor ne büntesd azzal,hogy nem hagyod kielégítsen.Mert igazából sarokba állítod,és bünteted azért,mert szerinted nem foglalkozik a probléma megoldásával.De biztos ez?? A baj nem szůnek meg egyik hétről a másimra.Ha saját magunkkal van gondunk,azon is néha évekig kell dolgozni,meg ùgy általában folyamatosan.Szerintem szeretsz uralkodni rajta.
2019. febr. 27. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal.

Bármi is legyen a baj, nem lehet egyik percről a másikra megoldani. Még egyik hónapról a másikra sem. Nem tudhatod, hogy tényleg figyelmen kívül hagyja-e a problémát, sőt; olyan pszichés oka is lehet, amiről még ő sem tud.

Viszont ezzel azt éred el, hogy bűntudata legyen, rosszul érezze magát, akár stresszeljen is. Ha van valami, ami jelentősen ronthatja az ő javulását/fejlődését, akkor ez az - pláne, ha pszichés eredetű a dolog. Lehet, hogy csak zavarja a dolog, de az is lehet, hogy akkora pusztítást viszel végbe vele, amit elképzelni sem tudsz. Nem kifizetődő a másikat büntetni, pláne ha olyanról van szó, amiről valószínűleg nem tehet. Ha más nem, képzeld a helyébe magad.

A másik meg az, hogy ti egy PÁR vagytok, egy csapat. Nem úgy van az, hogy “te ezt nem tudod megcsinálni, szóval dolgozz rajta, és ha nincsenek belátható időn belül eredmények, annak következményei lesznek” (most ezt csinálod, nem elégíthet ki, ami neki biztosan probléma, akár az önbecsülését is eleheti). Lehet, hogy tényleg nem dolgozik a problémán, de az is biztos, hogy te sem vagy hajlandó engedni - ahogy előttem is írta már valaki, egyik fél sem hajlik a kompromisszumra. Megismétlem magam: Egy pár vagytok, az isten szerelmére. Együtt kéne szembenéznetek a problémákkal. Ne javasolj neki módszereket, aztán “oldd meg, addig meg viseld el a tudatot, hogy nem elégítesz ki”, hanem dolgozzatok rajta együtt, közös erővel, keressétek meg a probléma valódi forrását és dolgozzatok rajta. Ha az kell, végezzetek intim tornát közösen, neked sem fog rosszat tenni, hidd el, nyugodtan ott lehetsz vele ebben. De legalább is ne büntesd és ne hátráltasd.

Ha tényleg annyira különleges neked, akkor segíts neki, és igenis legyél hajlandó engedni egy fokig. És hagyd abba, hogy még aktus után belerúgsz egyet azzal, hogy felhábytorgatod neki “nem tudsz kielégíteni, nem vagy elég, érezd szarul magad azért, mert te elmész én meg nem, ugyanis nem fogsz kézzel/szájjal kielégíteni”. Ha direkt, ha nem, de ezt csinálod.

2019. febr. 27. 14:27
 10/14 A kérdező kommentje:

Azért gondolom, hogy nem próbálkozik, mert legutóbb, mikor a maszti elnyújtását javasoltam neki, valami olyasmit válaszolt, hogy alapból is nagyon ritkán csinálja, illetve totál fáradt ahhoz, h ezzel foglalkozzon.

14:27, azt kell mondjam, sok dologban igazad van, és köszönöm, hogy ezeket leírtad, kicsit felnyitottad a szemem. Ha teljesen őszinte akarok lenni magammal, tényleg volt rá többször példa, hogy az is közrejátszott az elutasításomban, hogy kicsit bántani akartam, mert nekem rossz volt. Nem tudom, miért van ez, bennem, mert tényleg szeretem..Olyan ez, mint amikor egyik pillanatban vigasztalsz valakit, és mindent megtennél azért, hogy jobb legyen neki, aztán egyszer meg előjönnek a te sérelmeid, hiányérzeted, besértődsz, és gyerekesen kezdesz viselkedni..Nem színtisztán ez az érzés dominált, tényleg bennem volt az is, hogy nincs kedvem hozzá, elsősorban azért, mert baromi hosszú ideig tart így elmenni..Másrészt az előző párkapcsolatomból kifolyólag meg tudat alatt az van bennem, hogy ez páromnak csak kényszer, és nem érdemlem meg...Van baj nálam is:( Szóval sejtem, mennyire szörnyű lehet ez az egész neki, és megpróbálok tudatosan figyelni magamra, h ne kövessem el ezeket a hibákat, és ne rakjak rá még nagyobb terhet..A masszázson is gondolkodtam, időnként csináljuk egymásnak, finom érintésekkel az egész testet simogatjuk, aztán rátérünk a nemi szerv környékére..Én nem tudtam így sem elmenni, de neki sikerült, és előtte egyszer visszatartottam az ejakulációt..ezt többször is el lehet játszani, és ezzel talán edződik, hogy kitolódjon az idő, és ezt tök szívesen csinálom én is.A Kegel-gyakorlatok is tervben vannak.Egyébként ne úgy képzeld ezt, h fél év alatt soha nem engedtem, h kielégítsen, hanem az elmúlt 3-4 szex után egyszerűen úgy érezte, én ehhez fáradt vagyok, múltkor meg tényleg úgy fájta hüvelyem valamiért az ujjazástó, hogy nagyon nem esett volna jól.

2019. febr. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!