Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hüvelye mindig túlságosan összeszűkül, mit tegyek? 21/F
Akkor bocsánat kérdező, valóban ezt a részét félreértettem!
Akkor viszont csak azt tudom mondani, hogy ha nem segít az előjáték, meg nem tudja teljesen elengedni magát, akkor az okát az ő fejében kell keresni.
Nem kellemes dolog, de mindenképpen beszélnék vele, hogy mi a baja, miért nem akarja a szexet, mert ezzel az utolsó kiegészítéseddel úgy tűnik a dolognak fejben van akadálya valamiért. Próbáld meg kérdezgetni mit szeretne, vagy mi nem jó neki, vagy valamit csinálj-e másképpen.
Vagy tarts olyan estét, amikor azt mondod neki, hogy úgy fogod kényeztetni, ahogyan ő mondja. Hátha akkor valami új dolgot mond, vagy lehet, hogy csak ugyanazt kicsit másképpen.
Nem tudom, mit kell jelen esetben érteni az alatt, hogy konzervatív, de a szexuális gátlások nehezen oldódnak fel és annál nehezebben, minél inkább egy alap dologgal kapcsolatban van gátlás.
Pl.: ha valaki szégyellős (lány) és például csak sötétben hajlandó szexelni, akkor ott mondjuk az már ne is várjuk, hogy magától leszopná a fiút...
Ez sokkal nehezebben oldódik fel, mintha egy magabiztos, nem szégyellős lányt akarnánk rávenni pl.: análra stb.
Mivel itt az alap erős, a gátlás egy ritkább szexuális dologban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!