Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ennyire hamar összeszűkül?
Nemrég voltam egy lánnyal és ahogy ujjaztam kitágult 2 ujjnyira, majd kutya pózban szerettünk volna szexelni, de kb 15 mp alatt annyira vissza szűkült hogy nem tudtam belé nyomni, majd újból ujjaztam és utána sikerült behatolni.
Minden lány ennyire hamar szűkül?
Csak ha nincs rendesen felizgatva.
Miért hiszi azt minden pasi, hogy az jó előjáték, ha bevezető nélkül, szárazon húzgálja az ujját ki-be? Ha ez így lenne, akkor eleve nem kéne előjáték, csak be a farok, és kezdheted reszelni.
nem volt felizgulva, és ahogy az előző írja, ne gondold, hogy a csajok úgy vágynak az ujjazásra.
A legtöbb pasi bénán ujjaz, sokkal nehezebb jól csinálni, mint gondolná az ember, de ebben nem segít, hogy a lányok rájátszanak, mert nem akarnak frigidnek és kezdőnek tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!