Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel, illetve felhozzam e egyáltalán nőként én neki a szexet? N26
3 hete ismertem meg egy srácot, számomra nem volt kérdés, hogy nagyon tetszik nekem.
Nos ő 24 éves és elég lassan halad, félénk, úgy látom jobban szereti ha a nő irányít. Nem merem lerohanni meg még az elején vagyunk... de puszi, térdek összeérintése már volt. Én annyit mondtam beszélgetések alkalmával, hogy egy kapcsolatban sok más mellett a szex is fontos :D erre ő: beszélgethetünk róla. Ez mi a csudát jelent? :D miért nem ő lép ebbe az irányba? Én már szeretkeznék vele de nem akarom se elkapkodni se elrontani.
Leírtad h lassan halad és félénk.Valószínűleg nem volt sok csajhoz köze, ezért kényelmes neki ha a nő irányít.
Nőből vagy, csak tudsz ráutaló jeleket közvetíteni felé, h te már készen állsz a szexre.
L
Akkor óvatosan jelzem neki, hogy én kész vagyok rá :)
Én is kicsit ideges vagyok a közelében, valami megmagyarázhatatlan hatással van rám, remeg a testem ha a szemébe nézek, nagyon megmozdított bennem valamit
Gondolom ismerkedtek, nem csak barátkoztok, bár ez nem derült ki a kérdésből.
A legjobb az lenne, ha elmondanád mit szeretnél.
Ha beszélni nem tudsz róla, akkor az intimitást kellene fokozni köztetek. Ne csak a térded érjen hozzá, hanem bújj oda, símítsd végig, mutasd meg neki, hogy a tested nem elzárt terület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!