Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látnátok egy 10en évest maszturbálni nyilvánosan. Ugyanazt tennétek ebben az esetben mint ha egy jóval idősebb tenné ugyan ezt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl hivnátok rendőrt mint két estében? Rá szolnátok? Nézznétek?...2019. febr. 25. 18:03
1/11 anonim válasza:
Olyan sebességgel szaladnék el a helyszínről, amennyire csak lehetséges. Még a végén én leszek a pedofil, csak azért, mert arra jártam és megláttam. Rendőrt eszembe se jutna hívni.
2/11 Eric Griffin válasza:
Na, mindjárt jön a sok kályha, hogy "bekapnám neki" . Vagy a sok 40+-os 20 éve nem dugó hetero alfahím, hogy segítene rajta.
Amúgy az rászól. Egybe, ó-val.
3/11 anonim válasza:
igazából leszarnám és elmennék
4/11 anonim válasza:
A 19 is tizenéves... ha lány szerintem segitenék neki 😜
5/11 anonim válasza:
Akkora tockost kapna hogy ő hívna rendőrt, ha nem azzal lenne elfoglalva, hogy a fogait szedegesse fel a járdáról.
6/11 anonim válasza:
Hagynám a fenébe, nem vagyok én erkölcscsősz. Bár sokmindent láttam már életemben, de ilyet még nem.
8/11 anonim válasza:
Igen: Elfordulnék ha nem csajról lenne szó.
35F
10/11 anonim válasza:
Érdekes válaszok.
Egyik azt mondja, elfordulna, ha nem lány az illető.
Egy 10 éves lányt meg néznél masztizni? Te beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!