Hogy lehetne leszoktatni, vagy mit lehetne csinálni az idősebb kutyával, hogy ne szaglássza, nyalogassa a kisebb ugyan olyan nemű kutyát?
Most csak szaglássza és nyalogatja, vagy hágó mozdulatokat is végez rajta?
Előbbi esetben nem látom okát annak, hogy bármit érdemes lenne csinálni.
Utóbbi esetben pedig a kutyának nem kangörcse van, hanem a dominanciáját fitogtatja - felétek. Valószínűleg csak akkor csinálja, ha ti is jelen vagytok, mert így jelzi felétek, hogy ez a kutya az ő alattvalója (és ti is, hiszen nektek kell ezt végignézni). Ilyenkor szóljatok rá keményen, zavarjátok el onnan.
Köszi a válaszokat,azt csinálta, akkor megint dominanciáskdoott( nem mozdult, szólításra, meg fenyegetésre morgolódott) erre slaggal lelocsoltam mire elszaladt :D Én nyertem :P
De amúgy csak 2 kutya van az idősebb 14 éves a másik 6 hetes. Követi az időset mindenhova, próbál vele játszani, az hagyja magát csak tegnap ez kissé már fura volt. Igaz, hogy 14 éve a család tagja, de a kicsivel akkor se csináljon ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!