Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha összejönnék egy olyan lánnyal akinek ugyan az a vezetékneve mint nekem? (több lent)
Van egy csaj, eléggé bejön meg minden. Elég sokat beszéletünk, még személyes témákról is. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy én is tetszek neki, meg még pár haverom is megemlítette már, hogy nagyon "úgy" néz rám. A baj (legalábbis számomra) viszont az, hogy a vezetéknevünk ugyan az (sokan kérdezték is, hogy testvérek vagyunk e de nem :))
Én 14 vagyok, a csaj valamivel idősebb nálam, és ez lenne a másik problémám. Szerintetek az baj, ha kb fél évvel idősebb nálam egy lány? Most küldhettek olyanokat, hogy szerelemben kor meg ilyenek nem számítanak, de azért mégis olyan válaszokat szeretnék kérni főleg azoktól, akik voltak már ilyen, vagy esetleg hasonló helyzetben. Előre is köszi :)
Egyáltalán nem így van. Érzek iránta valamit, de az neki is szar, meg nekem is, mert ugye 14-15 évesen még sok embernek nem akkora az értelmi szintje (Tisztelet a Kivételnek!!!) hogy ezt megértse, és félek, hogy cikiznének. Engem még nem is zavar, viszont öt ahogy ismerem, eléggé magáraveszi a dolgokat, és őt esetleg zavarná. A korral meg végülis, így nekem sincs már bajom, mert én is kb fél fejjel magasabb vagyok nála - ergó én is idősebbnek tűnök nála :)
Köszi a válaszokat, akkor megpróbálom a dolgot :)
Ment a zöldpacsi mindenkinek. :d
Eszembe jutott valami: volt egy nő, Nagy "valaminek" hívták. Hozzáment egy férfihez, aki pedig Nagy "bármi" volt. Felvette a férje nevét, így lett Nagy "valami"ből Nagy "valami". Vicces volt addig, még nem jött a felszólítás, hogy csináltassa újra az össze okmányát, mert megváltozott a neve.
Ha te is szeretnékl ilyen történetet, akkor hajrá, előre! Ne akadályozzon meg benneteket, hogy ugyanaz a vezetéknevetek.
Az a fél-egy év korkülönbség belefér, később meg aztán főleg.
# 8/9
Iiigen pont ez lenne nekem is a problémám. Nem valami gyakori a családnevünk(Zilahi) és az én és az ő családfája is elég hézagos. Nem sokat tudunk az ősökről. Én nagyszülők nagyszülei-ig tudtam elmenni pár hónapja szülői segítséggel, ami nem nagy kunszt. Én is attól félek, hogy esetleg pont unokatesók vagyunk csak nem tudunk egymásról, és hát.. Valljuk be... Az nem valami kellemes. Ezért kérdeztem rá, de most így átgondolva tényleg a családfán múlik az egész. Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!