Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány jól néz ki, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány jól néz ki, akkor mennyire szokták megnézni a férfiak strandon? És ha rosszul? :D Vagy ilyenkor nem szokott annyira "érdekelni"?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól néz ki, mindenképp megnézem. Ha nem néz ki jól, akkor nem foglalkozom vele annyira. Keresek olyat, akit érdemes megnézni.
2019. febr. 23. 23:20
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha jól néz ki, és nézitek, akkor mire gondoltok közben?
2019. febr. 23. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez elég átlagos kérdés, attól függ menyire jó csaj, egyedül vagyok-e?
2019. febr. 23. 23:25
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Strandon a nok 95% rondan nez ki, a ruha teszi oket
2019. febr. 23. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez attól függ.

Hány éves lányt?

2019. febr. 23. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Mennyire? Eléggé.

Ha rosszul (kimondottan rosszul), akkor csak lecsekkolom, hogy "nem, még a fejem sem érdemes elforditani miatta"

"És ha jól néz ki, és nézitek, akkor mire gondoltok közben?"

Arra h milyen érzés lehet hozzáférni, megsimizni, meg milyen lehet meztelenül

2019. febr. 24. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Elképzelem, miket lehetne vele csinálni. Előbb a vízben, utána az ágyban. Például lenyomkodni a víz alá. Ábrándozom hogy lehetne róla leszedni a fürdőruhát, de legalább a felsőt. Ha van rajta felső...
2019. febr. 24. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem ez a fő tevékenységem a strandon, főleg ha nincs társaság :) Csak az a baj, hogyha nem augusztusban mész valami forgalmas strandra, akkor a legtöbbször alig van fiatal lány, amelyik jól is néz ki, inkább a 40+ kategória dominál...

22f

2019. febr. 24. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem az átlagnál jobban bejönnek a fürdőruhás lányok, szóval én megnézem őket mindig, amikor lehet. Elképzelni pedig azt szoktam például, hogy a medencében a víz alatt megfognám a lábát és kihúznám alóla, felborítanám, és hasonlók.
2019. febr. 24. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát megnézem, ha jól néz ki, de igyekszem nem túl feltűnően. Ha rosszul néz ki, akkor csak addig a fél pillanatig nézem, amíg az agyam eldönti, hogy nem jön be :D Utána ha lehet, keresek érdekesebb látványt...

Gondolni nem mindig gondolok különösebbre, csak hogy, húú, de jó csaj... és keresem mi a legjobb része... pl. hogy mennyire formás is a feneke, nem tapad-e rá a ruha a testére úgy, hogy pl. átlátsszon a puncija vonala, kilátszik-e a csípője (engem valahogy hihetetlenül fel tud izgatni, ha a bugyi a csípő vonala alatt van, úgy érzem, sokat látok belőle), esetleg formásak-e a mellei, stb.

Aztán beindul a fantáziám, akkor elképzelem, hogy milyen lenne levenni róla, vagy ha olyan darab, akkor arra gondolok, hogy vajon ez le tudna-e a víz alatt oldódni róla... :)

27F

2019. febr. 28. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!