Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor kezd el érdekelni a lány amikor visszautasít?
Figyelt kérdés
A könnyen megszerezhető lányok sosem kellettek (pedig nincs olyan sok lány akinek kellenék)...valahogy nem vonzódok hozzájuk. Azonban nemrég jött egy lány aki kezdeményezett amit én persze érdektelenül "tűrtem". Mivel nem volt egy lány sem a láthatáron rajta kívül belementem a randiba. Mivel passzív voltam, gondolom észrevette, hogy semmit nem akarok tőle és egy idő után nem keresett többet. Mitadisten...én rohantam utána, hogy bocsásson meg. Egy kicsit játszotta a sértődöttet, majd újra elkezdtünk randizni. Elképesztően szemétnek érzem magam, mert már megint kezd nem érdekelni a lány, pedig ügyes, aranyos, nem ezt érdemli. Nameg én így egyedül fogok meghalni. Nagyon mérgesít ez az egész.2018. okt. 29. 19:31
1/2 anonim válasza:
Hm.. érdekes. Minek ez a játszma részedről? Meg az hogy ha érdeklődik és meg akar ismerni szerinted az azt jelenti hogy kellesz is neki? Dehogy. Ismerkedik veled addig amíg nem talál jobb pasit. Ne légy már naív.
2/2 anonim válasza:
Mert ösztönlény vagy tudat alatt akkor is, ha azt hiszed, hogy ezt felül tudod írni. Éa minél többet harcolnak egy lány kegyeiért, minél nehezebben adja magát, annál jobban az van az agyadban, hogy jó a genetikája, jó utódokat fog létrehozni és tudat alatt ezért fogsz egy nehezen kapható lányt vonzóbbnak tartani, mert a vadászösztöned pedzegeti.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!