Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha el kezdett érdekelni a DDLG az itt olvasottak alapján az nagyon gáz? 47/F
Miért lenne ez baj? Habár engem is érdekel a dolog fogalmam sem volt, hogy ennek ezt a nevet ad trák…
Aki meg nem érti mi ez, az nézzen utána…
Szóval mindig is
Érdekelt, de csak nem rég tudtam meg hogy ennek ez a hivatalos neve. És bizony egyre több lány is érdeklődik ez iránt…
Dehogy gáz! :) Egyre többen érdeklödnek ezután, és semmi baj nincs ezzel. Én a másik véglet vagyok. Engem régebb óta érdekel már ez az világ, nem nagyon volt még benne részem.
19 L
Nem gáz!
Én egy angol nyelvű chatelős appon ismerkedtem meg a DDLG-vel, nagyon megtetszett! Volt daddy-m is, de csak online.
Az életemből hiányzik az “apa modell”, kiskorom óta anyukám nevel, szerintem ezért is vonzódom az idősebb férfiakhoz, vagy úgy egyáltalán a DDLG-hez.
Nekem nagyon tetszik az, hogy egy férfi gondoskodik rólam és törődik velem, lelkileg, testileg. :)
Fantasztikus :)
Természetesen van nálam egy korhatár, amit nem szívesen lépnék át, de online azért máshogy működnek a dolgok :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!