Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha el kezdett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha el kezdett érdekelni a DDLG az itt olvasottak alapján az nagyon gáz? 47/F

Figyelt kérdés
Korábban azt sem tudtam mi ez

2017. jan. 1. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel.

29/F

2017. jan. 1. 12:33
 2/8 Csak_egy_pasas ***** válasza:
100%

Miért lenne ez baj? Habár engem is érdekel a dolog fogalmam sem volt, hogy ennek ezt a nevet ad trák…

Aki meg nem érti mi ez, az nézzen utána…

Szóval mindig is

Érdekelt, de csak nem rég tudtam meg hogy ennek ez a hivatalos neve. És bizony egyre több lány is érdeklődik ez iránt…

2017. jan. 1. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem gáz. Kicsit fiatalabb vagyok Nálad, de leveleztem itt néhány nagyon nyitott és értelmes fiatal lánnyal, akik az idősebb pasikra buknak. Nekik mi kellünk, nekünk ők. Vigyázz rájuk, mrt Te vagy az idősebb, tapasztaltabb. Add meg nekik, amire vágynak. Hálásak lesznek érte, vagy épp hálátlanok, de jó érzés mindkét félnek, adni és kapni egyaránt.
2017. jan. 1. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
A másik oldalról, fiatal nőként vagyok ugyanígy, mint te :) Itt olvastam először, hoyg ez a neve. Noha én tudtam, hogy az apa-lánya felállás izgat, de itt körvonalazódott a fejemben és jöttem rá, hoyg nem egy rossz, beteg, perverz dolog :)
2017. márc. 7. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz! :) Egyre többen érdeklödnek ezután, és semmi baj nincs ezzel. Én a másik véglet vagyok. Engem régebb óta érdekel már ez az világ, nem nagyon volt még benne részem.

19 L

2017. nov. 21. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
lányként engem is érdekel :) nem gáz
2018. jan. 21. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz!

Én egy angol nyelvű chatelős appon ismerkedtem meg a DDLG-vel, nagyon megtetszett! Volt daddy-m is, de csak online.

Az életemből hiányzik az “apa modell”, kiskorom óta anyukám nevel, szerintem ezért is vonzódom az idősebb férfiakhoz, vagy úgy egyáltalán a DDLG-hez.

Nekem nagyon tetszik az, hogy egy férfi gondoskodik rólam és törődik velem, lelkileg, testileg. :)

Fantasztikus :)

Természetesen van nálam egy korhatár, amit nem szívesen lépnék át, de online azért máshogy működnek a dolgok :)

18L

2018. márc. 7. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
mi a tököm az
2018. júl. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!