Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÚHA a teltebb lányok ilyen odaadóak az ágyban? Csak velük érdemes szexelni?
Idáig mindig sovány lányokkal szexeltem, de ilyen jót még nem szexeltem egyikkel sem, mint ezzel a lánnyal.
Nem kell egy bálnára gondolni, 60-65 kiló lehetett a 160valamennyi centijéhez, kerekedett ott, ahol kell, meg egy minimális poci.
OLyan mélytorkos franciát adott... és lenyelte az egészet
Dinamikus lovaglás, pózok, pózváltások, megállás nélkül ment két óráig a szex, rendesen leizzadtam.
Sovány lányok eddig sokkal mulyábbak, bénábbak voltak az ágyban
más is tapasztalt ilyet?
Szakmai kíváncsiság: a jó szex hogy tart 2 órán át? Ha a párom dinamikusan csinálja és úgy oráloz, ahogy nekem tökéletes, akkor is max fél óra, mert ha nem nyújtanánk el apró technikával, negyed óráig se tartana.
Nálunk nincs mélytorok, mégis olyan érzés utána, mintha meghalnál kicsit. Nem azon múlik a jó orál, hogy a csaj mennyit kap be, hanem azzal hogyan bánik, amit bekap...
Eddigi tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy a ducibb lányok hajlamosabbak több mindent bevállalni, mert tudják, hogy nem kaphatnak meg bárkit bármikor. De ez nem jelenti azt, hogy a technikájuk is jobb.
Minél jobb a technika, annál rövidebb ideig tart a szex (ha nem nyújtjuk el szándékosan), szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!