Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HÚHA a teltebb lányok ilyen odaadóak az ágyban? Csak velük érdemes szexelni?
Figyelt kérdés
Idáig mindig sovány lányokkal szexeltem, de ilyen jót még nem szexeltem egyikkel sem, mint ezzel a lánnyal.
Nem kell egy bálnára gondolni, 60-65 kiló lehetett a 160valamennyi centijéhez, kerekedett ott, ahol kell, meg egy minimális poci.
OLyan mélytorkos franciát adott... és lenyelte az egészet
Dinamikus lovaglás, pózok, pózváltások, megállás nélkül ment két óráig a szex, rendesen leizzadtam.
Sovány lányok eddig sokkal mulyábbak, bénábbak voltak az ágyban
más is tapasztalt ilyet?
2019. febr. 23. 01:17
11/22 anonim válasza:
En volt már teltebb és vékonyabb is. Sokkal aktívabb vagyok vékonyan mint telten. Szerintem ebből nem fogsz tudni egy nagy igazságra rájönni, meet ha ez igaz lenne màr közhely lenne...
13/22 anonim válasza:
2 órán át ? Kinek van ennyi ideje ..
14/22 anonim válasza:
Lehet igazad van, nekem nincs összehasonlítási alap, mert vékony nőhöz nem nyúlok. Azok nagyon nem jönnek be.
15/22 anonim válasza:
#10 alap. Hogyhogy neked ez nem tűnt fel?
(Mondjuk attól hogy a kérdezô egy idióta, simán lehetne a súly befolyásoló tényező ilyen téren)
16/22 anonim válasza:
Most ennek a kérdésnek egy rejtett dicsekvése van, hogy milyen jót szexeltél? XD Kit érdekel?
17/22 peca1000 válasza:
Mindkét alkatú nőhöz volt szerencsém.
Én is hasonlókat tapasztaltam :)
18/22 anonim válasza:
Mi koze a zsirmennyisegnek ahhoz h mennyire megy neki a melytorok v mennyit ugral rajtad?
19/22 anonim válasza:
Mi nem tapasztaltunk még ilyet! Mi is szűzek vagyunk, mint a 15 éves kérdező!
20/22 anonim válasza:
Teljesen jó a súlyod. És ha ilyen vad vagy szivesen megismernélek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!