Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiba volt megengedni ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiba volt megengedni ezt a "barátomnak"?

Figyelt kérdés

Nem a pasim, csak barátok vagyunk.

Az exem legjobb barátja volt, de mi nagyon jó barátok lettünk, miután szakítottam az exemmel köztünk megmaradt a barátság.

Fura srác, de nagyon jó barátok lettünk, tipikus fiúbarát, megbízom benne. És kiderült, hogy azért nincs barátnője mert neki harisnyafétise van, rajong érte amikor egy lányon harisnya van, tudom, ezt így furcsa elhinni, de nem szexelni akar, csak megérinteni és megsimogatni, érezni az anyagát. Nem hittem el én sem, de tényleg ez izgatja, jobban élvezi mint a szexet, vagyis szexelni nem szeret:D

Nekem is sok időbe telt ezt megérteni, ma is hihetetlen de mégis tudom, hogy nem szexelni akar velem.

Hétvégén harisnya volt rajtam és együtt filmeztünk, igazából eszembe sem jutott, nem az agyát akartam húzni, ezzel de mondta, hogy nem tudja a filmet nézni, mert a lábaimról képtelen levenni a szemét, és akkor felajánlottam neki, hogy ha nagyon szeretné akkor megérintheti, de semmi szex és csábítás nincs ebben, csak ha úgy érzi, hogy neki jobb lenne ettől akkor nyugodtan tegye meg. Megfogta a combom:D nagyon furcsa volt, de közben néztem az arcát és láttam rajta, hogy teljesen oda van érte, megkérdeztem tőle, hogy mit érez, mondta, hogy nem tudja szavakba önteni, egyszerűen csak boldog de nem akar szexelni, meg nincs erekciója sem. Tényleg nem volt, mert odanéztem.. Aztán kérdezte, hogy simogathatja-e kicsit a combom? Nagyon óvatos volt, és mondta, hogy tudja, hogy ez csak kedvességből történik, és nagyon furcsa neki ez a helyzet, de annyira jó ezt csinálni, hogy nem akarja abbahagyni, ha nem gond akkor fogdosná tovább a lábaim, megengedtem neki, mert jó volt, hogy különleges élményt adhatok neki szex nélkül, igazából nem tudom ezt megmagyarázni, nekem is jó érzés volt, de nem fizikailag hanem úgy, hogy láttam őt boldognak lenni.

Legalább negyed óráig csak fogta a lábam, nagyon pici mozdulatokkal simogatott, én pedig megengedtem, hogy picit bentebb is simogassa a combom, de rengetegszer mondta, hogy azonnal szóljak rá, ha úgy érzem, hogy átlép egy határt.

Azóta beszélgettük már és háromszor is megemlítette, hogy nagyon boldoggá tettem, el sem tudja mondani, hogy mennyit jelent ez számára, de ne értsem félre, mert tudja, hogy ez csak barátilag történt és csak szeretné megköszönni.

Igazából nekem is jó érzés volt, hogy így foglalkozott velem, meg rég mutatta ki férfi azt, hogy ennyire lenyűgözöm:D szóval picikét nőnek éreztem magam, és gondoltam rá, hogy legközelebb is csinálhatnánk majd ilyet, mert nem volt rossz vagy kellemetlen, de nem szeretném őt sem becsapni mert tényleg csak barát és nem akarom megbántani, hogy számomra ő nem megfelelő férfi.

Annyira nehéz ez, azt sem tudom miért tettem, meg, hogy miért merül fel egyáltalán, hogy újra csináljuk, meg azt sem értem, hogy miért hoztam fel egyáltalán.. meg az egészet nem értem, de nem szeretném elveszíteni mint barátot és olyan hülyén érzem magam most.

Nem vagyok normális! Tud valaki valamit javasolni?

2019. febr. 21. 15:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

20. Elhiszem, hogy ez a véleményed, de nagyobb az esélye, hogy nincs igazad. Mert tényleg létezik ilyen, amiről a kérdező írt. Te meg erről nem hallottál még, ahogy sok más válaszoló sem. Az az egy mondjuk tényleg fura, hogy nem volt erekciója, de ez sem 100% törvényszerű, hogy legyen.

A kérdező leírta, hogy a "barátja" az előző kapcsolatában sem nagyon akart szexet, szóval ez is bizonyítja, hogy ebben lehet valami. Higgyétek el, hogy létezik ilyen, kérdezzetek meg egy szexuálpszichológust.

2019. febr. 21. 18:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Láb/harisnya fetisiszta.Ezzel nincs semmi gond.

Filmezgessetek megint,és újra mehet a harisnya a láb,és harisnya simi.

2019. febr. 21. 18:21
 23/32 Bence_ ***** válasza:
85%

Nőnek érzed magad mellette, mi kell még? 😉

Élvezd!

2019. febr. 21. 18:58
 24/32 anonim válasza:
0%

#18 A szihológia a tudományok tökfeje,sorban a laposföld elmélet és a kreacionizmus után.

Amúgy amit a srác csinál az a "könnyűbúvár" nevű csel kicsit átdolgozva.

2019. febr. 22. 08:15
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
24. Nekem is vannak fenntartásaim a szichológiával, de még ilyen alapvető jelenségeket (és a kialakulásának az okát is) le tudja írni azért. Hogy kezelni tudja-e, és mennyit kér el a pszichológus alkalmanként azért, hogy gyakorlatilag nem csinál semmit, az más kérdés.
2019. febr. 22. 10:53
 26/32 anonim ***** válasza:
33%

24. Az a baj, nem értesz hozzá. Én tudom, hogy létezik ilyen, amiről a kérdező ír. Pszichológia nélkül is tudnám, hogy létezik ilyen. A jelenség kialakulásának az okát is tudom.

A kreacionizmus pedig tudományosabb, mint az evolúcióelmélet. Oké, hogy kialakulnak alfajok, változatok mutációval, de ezek sorozata egyáltalán nem bizonyított, hogy így vagy úgy, de ilyen nagymértékű változásokat okozzon sok idő alatt. Inkább csak hinni lehet benne, hogy a mutációk hosszú távon mire képesek. Ez csak hit. Nem több, mint a kreacionizmus.

2019. febr. 22. 11:00
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Ebből is látszik,hogy nem vagyunk egyformák.Nagyon sok fétis létezik.Az egyik leggyakoribb a harisnyafétis.Nekem is ez van.

De nekem biztos erekcióm lett volna és szeretkezni akartam volna.

Valahol olvastam,hogy a fetisisztának nincs szüksége a másik nemre,csak az adott tárgyra.Nálam ez nem igaz.Nála valószinüleg igen.Ettől függetlenül lehet nagyon értelmes srác.

2019. febr. 24. 09:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
De válaszolva a kérdésre,ha neked nem okozott problémát,akkor nem volt hiba megengedni.
2019. febr. 24. 09:40
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem a gimis osztálytársam gerjedt nagyon a műkörmeimre. Sokat megengedtem és megtettem neki, viszont úgy láttam, hogy neki volt merevedése rendesen. Volt olyan, hogy egész órán a körmeimet bámulta...sb. Barátok voltunk egyébként, semmi több.
2019. febr. 27. 06:29
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

A srác szerintem sem kamuzik, tényleg ez okoz neki örömet. Látszik a válaszírók között, hogy ki az, akinek szokványos a szexuális irányultsága, és ki az, akinek volt már dolga fétissel. Ez egy külön világ, aki nem érintett benne, az nem értheti. Lábfetisisztaként pl. úgy tekint az ember a lábfejekre és főleg a talpakra, mint más a fedetlen mellekre, és olyan érzés megnézni egy balerinacipős, papucsos vagy magassarkús lábat, mint másnak egy szexis melltartóba bújtatott mellet vagy egy tangabugyis lányt. Akinek ilyenje van, az pl. szeméremsértőnek érzi, ha egy lány nyilvánosan megmutatja a talpait (nekem pl. már gyerekként is fura volt, nem értettem, hogy hogy lehet az, hogy a melleket eltakarják a nők, a lábakat nem. Számomra teljesen magától értetődő volt, hogy a láb biztos másban is olyan fura érzéseket kelt, mint bennem).

Ezért is érdekelne amúgy, hogy a srác felfele akart-e menni a combodon, vagy a lábfejeid irányába. Ha felfele, akkor az mondjuk kicsit gyanús, bár combfétise attól még lehet.

Mindenesetre az tuti, hogy a srác élvezi a dolgot, és van számára erotikus töltete. Azt se zárnám ki, hogy kicsit (vagy nagyon) szubmisszív alkat, és izgatná, ha parancsolnál neki. De hát ez már a szexualitás kategória, te pedig nyilván nem akarod azt a határt átlépni.

2019. márc. 15. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!