Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt megengedni ezt a "barátomnak"?
Nem a pasim, csak barátok vagyunk.
Az exem legjobb barátja volt, de mi nagyon jó barátok lettünk, miután szakítottam az exemmel köztünk megmaradt a barátság.
Fura srác, de nagyon jó barátok lettünk, tipikus fiúbarát, megbízom benne. És kiderült, hogy azért nincs barátnője mert neki harisnyafétise van, rajong érte amikor egy lányon harisnya van, tudom, ezt így furcsa elhinni, de nem szexelni akar, csak megérinteni és megsimogatni, érezni az anyagát. Nem hittem el én sem, de tényleg ez izgatja, jobban élvezi mint a szexet, vagyis szexelni nem szeret:D
Nekem is sok időbe telt ezt megérteni, ma is hihetetlen de mégis tudom, hogy nem szexelni akar velem.
Hétvégén harisnya volt rajtam és együtt filmeztünk, igazából eszembe sem jutott, nem az agyát akartam húzni, ezzel de mondta, hogy nem tudja a filmet nézni, mert a lábaimról képtelen levenni a szemét, és akkor felajánlottam neki, hogy ha nagyon szeretné akkor megérintheti, de semmi szex és csábítás nincs ebben, csak ha úgy érzi, hogy neki jobb lenne ettől akkor nyugodtan tegye meg. Megfogta a combom:D nagyon furcsa volt, de közben néztem az arcát és láttam rajta, hogy teljesen oda van érte, megkérdeztem tőle, hogy mit érez, mondta, hogy nem tudja szavakba önteni, egyszerűen csak boldog de nem akar szexelni, meg nincs erekciója sem. Tényleg nem volt, mert odanéztem.. Aztán kérdezte, hogy simogathatja-e kicsit a combom? Nagyon óvatos volt, és mondta, hogy tudja, hogy ez csak kedvességből történik, és nagyon furcsa neki ez a helyzet, de annyira jó ezt csinálni, hogy nem akarja abbahagyni, ha nem gond akkor fogdosná tovább a lábaim, megengedtem neki, mert jó volt, hogy különleges élményt adhatok neki szex nélkül, igazából nem tudom ezt megmagyarázni, nekem is jó érzés volt, de nem fizikailag hanem úgy, hogy láttam őt boldognak lenni.
Legalább negyed óráig csak fogta a lábam, nagyon pici mozdulatokkal simogatott, én pedig megengedtem, hogy picit bentebb is simogassa a combom, de rengetegszer mondta, hogy azonnal szóljak rá, ha úgy érzem, hogy átlép egy határt.
Azóta beszélgettük már és háromszor is megemlítette, hogy nagyon boldoggá tettem, el sem tudja mondani, hogy mennyit jelent ez számára, de ne értsem félre, mert tudja, hogy ez csak barátilag történt és csak szeretné megköszönni.
Igazából nekem is jó érzés volt, hogy így foglalkozott velem, meg rég mutatta ki férfi azt, hogy ennyire lenyűgözöm:D szóval picikét nőnek éreztem magam, és gondoltam rá, hogy legközelebb is csinálhatnánk majd ilyet, mert nem volt rossz vagy kellemetlen, de nem szeretném őt sem becsapni mert tényleg csak barát és nem akarom megbántani, hogy számomra ő nem megfelelő férfi.
Annyira nehéz ez, azt sem tudom miért tettem, meg, hogy miért merül fel egyáltalán, hogy újra csináljuk, meg azt sem értem, hogy miért hoztam fel egyáltalán.. meg az egészet nem értem, de nem szeretném elveszíteni mint barátot és olyan hülyén érzem magam most.
Nem vagyok normális! Tud valaki valamit javasolni?
Hát itt a következő a helyzet:
A haverod azért nem kell senkinek, mert nem normális Ahogyan leírtad, hogy miféle örömöt okozott neki a harisnyás dolog, előttem egy perverz ember képe bontakozott ki.
Te megint nem kellesz senkinek, nem tekintenek rád a pasik nőként, de ki vagy már éhezve a szeretetre, ezért még az ilyen maskarákkal is összeállsz bohóckodni.
Felesleges számodra bármit is javasolni, mert úgysem fogadnád meg. Akarod ezt a dolgot, mert egyszerűen szükséglet, boldoggá tesz, mindazonáltal eléggé nyomorúságos boldogság ez, kb. olyan, mint amikor odadobnak a kutyáknak egy kis csontot.
Hát ebben semmi rossz nincs:)
L
Nyugi ki fog bújni a szög a zsákból. Ennyire naív nőt..'harisnyafétis miatt nincs barátnőm'- haha :D
Talált egy módszert amivel türelmesen játszva be tud férkőzni a bugyidba, te meg még úgy is könyveled el, hogy micsoda örömet okoztál egy férfinak. Tudd meg, hogy nincs olyan hogy jobban élvezni a harisnyád simogatását, mintha a farkára húzna. De mindig lenyűgöz, hogy nőket micsoda kamukkal el lehet hülyíteni :)
Miért milyen tanácsot akartál olvasni? Hogy mondjuk meg, merre van a legközelebbi harisnyabolt?
Nem tűnik fel, hogy a pacák meg akar baxni téged? Ennyi ésszel szabadlábon...
Ne csodálkozz, hogy te is, meg ő is szingli, és nem kellettek egyetlen normális embernek sem.
Nem értem miért kell letámadni a kérdezőt.
Először is semmi baj nincs azzal hogy a kérdés hosszú.
Másodszor, igen, vannak olyan emberek akiket nem a szex izgat hanem más, ez is egy természetes emberi tulajdonság ami a legtöbb embernél nem jön elő így a többség elítéli. Meg tudom érteni hogy élvezted az egészet hisz a leírtak alapján tényleg nem tettél szinte semmit sem, mégis örömet okoztál a barátodnak. (Megjegyzem a legtöbb fiú/férfi nagyon boldog lenne ha ilyeneket csinálhatna egy lány barátjával). Ha nem mutatkoznak nála egyéb jelek hogy közeledni akar feléd olyan úton hogy megszerezzen magának, akkor szerintem nincsen semmi gond az egésszel. Te sem akarsz semmit tőle, ő se tőled. Ha megint kettesben lesztek esetleg kinyújthatnád a lábad, bele az ölébe (persze ha téged ez nem zavarna) biztos boldogabb lenne mint most.
-egy random srác
Hát biztos nem olyat, hogy miért nem vagyunk normálisak!
Ő is ember én is az vagyok, mindenkinek van dilije, de attól még nem bolond. És a szex is, nem igaz, hogy nem lehet érteni, komolyan írtam, hogy nem a szexre hajt, az előző barátnője akit ismertem is, azért dobta ki mert nem volt vele szex, csak néha. Nekem is hihetetlen volt, hogy nem érdekli a szex, illetve, hogy ő így máshogy elégül ki, vagy nem is tudom mi ez, mert amikor ezt csináltuk akkor sem állt fel a pénisze és nem izgult meg lihegett rám, csak láttam, hogy boldog. Egyszerűen annyira máshogyan működik mint az átlagos pasik, akik tényleg csak megdugni akarnak és tudom én is, hogy minden hülye mesét előadnak, csak hogy megdughassanak, de ő nem ilyen, nekem is sok időbe telt megértenem, viszont már rengetegszer bizonyította ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!