Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba volt megengedni ezt a "barátomnak"?
Nem a pasim, csak barátok vagyunk.
Az exem legjobb barátja volt, de mi nagyon jó barátok lettünk, miután szakítottam az exemmel köztünk megmaradt a barátság.
Fura srác, de nagyon jó barátok lettünk, tipikus fiúbarát, megbízom benne. És kiderült, hogy azért nincs barátnője mert neki harisnyafétise van, rajong érte amikor egy lányon harisnya van, tudom, ezt így furcsa elhinni, de nem szexelni akar, csak megérinteni és megsimogatni, érezni az anyagát. Nem hittem el én sem, de tényleg ez izgatja, jobban élvezi mint a szexet, vagyis szexelni nem szeret:D
Nekem is sok időbe telt ezt megérteni, ma is hihetetlen de mégis tudom, hogy nem szexelni akar velem.
Hétvégén harisnya volt rajtam és együtt filmeztünk, igazából eszembe sem jutott, nem az agyát akartam húzni, ezzel de mondta, hogy nem tudja a filmet nézni, mert a lábaimról képtelen levenni a szemét, és akkor felajánlottam neki, hogy ha nagyon szeretné akkor megérintheti, de semmi szex és csábítás nincs ebben, csak ha úgy érzi, hogy neki jobb lenne ettől akkor nyugodtan tegye meg. Megfogta a combom:D nagyon furcsa volt, de közben néztem az arcát és láttam rajta, hogy teljesen oda van érte, megkérdeztem tőle, hogy mit érez, mondta, hogy nem tudja szavakba önteni, egyszerűen csak boldog de nem akar szexelni, meg nincs erekciója sem. Tényleg nem volt, mert odanéztem.. Aztán kérdezte, hogy simogathatja-e kicsit a combom? Nagyon óvatos volt, és mondta, hogy tudja, hogy ez csak kedvességből történik, és nagyon furcsa neki ez a helyzet, de annyira jó ezt csinálni, hogy nem akarja abbahagyni, ha nem gond akkor fogdosná tovább a lábaim, megengedtem neki, mert jó volt, hogy különleges élményt adhatok neki szex nélkül, igazából nem tudom ezt megmagyarázni, nekem is jó érzés volt, de nem fizikailag hanem úgy, hogy láttam őt boldognak lenni.
Legalább negyed óráig csak fogta a lábam, nagyon pici mozdulatokkal simogatott, én pedig megengedtem, hogy picit bentebb is simogassa a combom, de rengetegszer mondta, hogy azonnal szóljak rá, ha úgy érzem, hogy átlép egy határt.
Azóta beszélgettük már és háromszor is megemlítette, hogy nagyon boldoggá tettem, el sem tudja mondani, hogy mennyit jelent ez számára, de ne értsem félre, mert tudja, hogy ez csak barátilag történt és csak szeretné megköszönni.
Igazából nekem is jó érzés volt, hogy így foglalkozott velem, meg rég mutatta ki férfi azt, hogy ennyire lenyűgözöm:D szóval picikét nőnek éreztem magam, és gondoltam rá, hogy legközelebb is csinálhatnánk majd ilyet, mert nem volt rossz vagy kellemetlen, de nem szeretném őt sem becsapni mert tényleg csak barát és nem akarom megbántani, hogy számomra ő nem megfelelő férfi.
Annyira nehéz ez, azt sem tudom miért tettem, meg, hogy miért merül fel egyáltalán, hogy újra csináljuk, meg azt sem értem, hogy miért hoztam fel egyáltalán.. meg az egészet nem értem, de nem szeretném elveszíteni mint barátot és olyan hülyén érzem magam most.
Nem vagyok normális! Tud valaki valamit javasolni?
@Kérdező:
Szerinted normális dolog az, hogy valaki a harisnyákra bukik? Elmondom, hogy NEM. Evolúciós szempontból semmiképp, és itt a kérdés el is van döntve.
Fogalmas sincs, mi történt a volt barátnőjével, ki tudja, milyen perverzségeket akart, csak a csaj nem meri elmondani, mert esetleg fél tőle. Van ez így.
A másik meg az, hogy ne akard már beadni azt, hogy téged annyian meg akarnak dugni. Egy kis szürke, jelentéktelen lány vagy, aki nem nyűgözi le a pasikat, ezt magad ismerted be.
Ha haverod egyébként a baráti körömnek a részese lenne, szinte mindig szivatnánk, gúnyolódnánk rajta, egyszerűen jó az ilyen bolondokat szekálni.
Azért mondogatja állandóan, hogy tényleg nem akar szexelni, mert pont azt akarja.
Ha le akarsz feküdni vele, akkor csináld.
Ha nem, akkor többet ne.
A frusztrált többség megint a kérdezőre okádta a belső görcseit.
Szerintem totál mindegy, hogy mit akar vagy mit nem. Nektek ez tetszett és akarjátok folytatni? Akkor folytassátok! Teljesen mindegy, hogy mit akar, perverz-e vagy sem, titkon meg akar-e fektetni vagy sem, impotens-e vagy sem...ha úgy változna a helyzet, hogy az nem tetszik, akkor majd szólsz, hogy nem erről volt szó. Nekem egyébként az a véleményem, hogy a kérdező hamarabb fog beindulni a srácra, mint fordítva.
Kérdező!
Többen is megmondták, hogy valami nem stimmel a haveroddal!
Szerinted mindenki téved?
Még szép, hogy felvágok vele! A csicskáknak mindig is megvolt a helye, a haverod meg az! Örülj, hogy eddig valamilyen férfi, akinek nézte a barátnőjén a harisnyát, nem tette azt, hogy összegyömöszöl egy büdös harisnyát és a szájába dugja! Semmiképpen nem érdemelne mást!
A válaszolók buták. Oké, hogy szexuálpszichológiát nem tanítanak sem általánosban, sem középiskolában, csak egyetemek megfelelő szakján, de attól még, mert még nem hallottak róla, nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Felesleges más szemében (a kérdező barátjában) a szálkát nézni, a válaszolók sem tűnnek valami hú de nemes embereknek, csak ócsárolni tudják a másikat. Attól még, hogy valakinek fétise van, ugyanolyan értelmes ember (vagy akár még értelmesebb is), mint a válaszolók. A fétis dolgot pedig mindenki megbeszélheti a párjával, nem igazán érdemes a hozzá nem értő válaszolóknak belekontárkodniuk, mert nem segítenek vele senkinek.
Az, hogy egy olyan szituáció adódott a kérdezőnél, amit leír, nem minősíti sem őt, sem a "barátját".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!