Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy találjam neki, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam neki, hogy a sok súlyfelesleg miatt már nem kívánom annyira?

Figyelt kérdés

Adott egy lány aki eléggé meg tud sértődni. 170cm és 120kg 16 évesen. Totál kellemetlen nekem emiatt a szex, a mozgás stb... Ti mit javasoltok, hogyan adjam a tudtára sértődés nélkül, hogy ezen változtatni kéne?

Egyébként jár fitneszbe, de nincs semmi változás, mert azért is eszi össze vissza este is a zsíros kajákat, rengeteg édességet.

Szeretni nagyon szeretem, csak a szex...

2019. febr. 20. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

11

Miért szánalmas? Mert zavarja hogy nem tud egy jót szexelni a kedvesével? Ekkora felesleggel nem sok mindent lehet az ágyban sem csinálni. Oda se fér hozzá. Ez bizony tönkre tud tenni egy kapcsolatot. Bármennyire is szereted nem fogod ezt így bírni és el fogod hagyni. Ezt kéne benne tudatosítani. Mond el neki hogy neked így nem jó a szex és ez tönkretesz mindent. Ha nem érdekli akkor isten pá

2019. febr. 20. 14:45
 12/13 A kérdező kommentje:
12-es! Meg fogom neki mondani mindenképp. A 11-es válaszoló ehhez a kérdéshez már írta ugyanezt, jelentettem, és most sem tud mást írni. Ki tudja ki ül a számítógép mögött.
2019. febr. 20. 15:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Az nem tetszik, hogy a kérdésre nem tudsz használható választ adni.
2019. febr. 20. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!