Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Combfix szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Combfix szex közben?

Figyelt kérdés

Megszeretném lepni a párom egy szerepjátékkal, ehhez vennék fel egy fekete combfixet, DE van rajtam némi súlyfelesleg (a combom nem túl vaskos de azért van rajta háj)...

Szerintetek bevállaljam, vagy csak beégnék vele?

2016. okt. 9. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy égnél be. Biztosan gyönyörű lennél. Kicsit több önbizalmat, max ott bukhat el a dolog.
2016. okt. 9. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt csak te látod hogy áll neked az a combfix és te ismered a párod eléggé ahhoz hogy tudd mennyire szereti a tested ehhez. De vedd fel és keress neten képet hogy kb hogy néz ki és rakd ki ide az már valamennyire támpont lehet. De ahogy írtad is némi sulyfelesleg nem probléma a háj meg természetes, szoval valószinüleg nem az a kötözött sonka kinézete lesz ha felveszed. Szóval látatlanban vedd csak fel neki.
2016. okt. 9. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja hogy őt nem zavarja, sőt nem is szereti a csontsovány lányokat. Felpróbáltam es nem vág be. :) Ha találok hasonló képet belinkelem. Azt hiszem bevállalom, ha nem tetszik neki akkor max többet nem veszem fel!
2016. okt. 9. 18:19
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

nem találtam jobb képet, de ekkora combom lehet.

2016. okt. 9. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon mellélőhetnél vele :)
2016. okt. 9. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyen/v hasonó combal feltétlen próbáld meg #2-es voltam.
2016. okt. 9. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Vállald be szerintem, jól fog állni :) és amúgy is, ő imádja minden porcikád, úgyhogy tuti siker :)

24L

2016. okt. 9. 22:46
 8/9 anonim válasza:
Hajrá! Tuti imádni fogja a párod! 😉 18/l
2016. okt. 10. 16:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld! :)
2016. okt. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!