Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy találjam neki, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam neki, hogy a sok súlyfelesleg miatt már nem kívánom annyira?

Figyelt kérdés

Adott egy lány aki eléggé meg tud sértődni. 170cm és 120kg 16 évesen. Totál kellemetlen nekem emiatt a szex, a mozgás stb... Ti mit javasoltok, hogyan adjam a tudtára sértődés nélkül, hogy ezen változtatni kéne?

Egyébként jár fitneszbe, de nincs semmi változás, mert azért is eszi össze vissza este is a zsíros kajákat, rengeteg édességet.

Szeretni nagyon szeretem, csak a szex...

2019. febr. 20. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mielőtt a barátnőd lett már akkor is tudtad, hogy nem vékony és nem fog úgy menni a szex se, ha ez nem működik a kapcsolat így is úgy is megromlik. Szegény csajtól sem várhatod el, hogy lefogyjon egy hónap alatt.
2019. febr. 20. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:
az egész alapja az önbizalom és önbecsülés hiánya.. mivel nincs "tere" az emlitettekből, így hájból épit magának.. a másik opció h a sérülések ellen épiti maga köré a védelmet, ami szintén lelki alapú, ezért is sértődik hamar, iszonyatos falakat emel és támad mindenáron.
2019. febr. 20. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
tehát próbáld meg meghallgatni és érdeklődni a félelmei felől, ha nincs elég tudásod hozzá, irj bátran, segitek neked.
2019. febr. 20. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos ez nem fog hosszutavon mukodni. :/
2019. febr. 20. 12:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele, mert egy szeretnivaló lányról van szó. És nem a külsőségeket tartottam szem előtt mikor össze jöttem vele.
2019. febr. 20. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Pajzamirigye rendben van? Én is ismertem egy csajt aki világ életében 90kg körül járt. Elment orvoshoz és azóta olyan 55-60közt mozog 0 sport..
2019. febr. 20. 12:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Szed rá gyógyszert, szóval rendben van tartva. Inkább az egészségtelen életmód az ami okozza a problémát. Ha elhívom őt például futni, ő a világért se futna... Szóval nem tudok mit kezdeni vele. Aztán én leszek a rossz, ha már egy faágra is fel izgulok.
2019. febr. 20. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
figy, a kaja dolgot te is nagyon befolyásolhatod, ha leállsz főzni és félig-meddig egészséges kajákat csinálsz. Emellett kidobjátok a cukros vackokat és a többi. Olyan nincs, hogy te ihatod a kólát és neki meg nem szabad
2019. febr. 20. 13:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem tiltok én meg neki semmit, esetleg meg említem neki, hogy ez így jóra nem vezet, és megy is a durcizás.
2019. febr. 20. 13:52
 10/13 Drazicc ***** válasza:
Szerintem meg ha dobnád akkor kapna észbe, hogy ilyen külsővel nem talál senkit. Egy ideig menne a társkeresőn csak arc+mell képekkel (nyilván kevés sikerrel mert élőben kiderülne) és végül választania kéne a zsíros kaják és a sikeres ismerkedés között. A jelenlegi helyzet az az, hogy talált egy madarat aki így is úgyis együtt van vele akoor minek javítson bármit is a külsején? Tudod nekem nincs bajom ezzel mert amíg te vele vagy, egyel kevesebb a konkurencia a vonzó nőknél :)
2019. febr. 20. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!