Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudtok jó előjáték tippeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok jó előjáték tippeket?

Figyelt kérdés
Fél éve van párom és szeretném változatossá tenni a szexuális életünket, szeretném néha meglepni a barátom. Ki hogy szokott kezdeményezni, milyen helyzetekben és helyszíneken a lakáson belül? Pl van amikor benyit a bejárati ajtón és alig várom hogy sor kerüljön rá de nem tudom hogy vonjam be a dologba. Vagy ti hogy szoktátok jelezni egymás felé hogy szexelni szeretnétek? Mit tesztek az előjáték alatt? Előre is köszönöm 20N
2019. febr. 20. 01:49
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Istenem, de jó annak, akinek 20 évesen ilyen jellegű gondjai vannak. Mennyire más világban élhet, mint én, aki 26 évesen alig szexeltem még...
2019. febr. 20. 01:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy látom a barátod nincs a helyzet magaslatán, ha neked kell ilyesmin törnöd a fejed.
2019. febr. 20. 01:53
 3/9 A kérdező kommentje:
A párom csak akkor szokott kezdeményezni amikor már ágyban vagyunk, alváshoz készülődünk stb. Én pedig szeretném ha ez másképp is lenne
2019. febr. 20. 01:57
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Gazdálkodj okosan??
2019. febr. 20. 02:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Én erre kapásból 100féle választ tudnék adni. Nem röhejes, hogy akinek van ötlete, annak nincs hozzá partnere, akinek meg van partnere, az nem tud mit kezdeni vele? Az a ti bajotok, hogy hamar megtaláltátok egymást, és nem kényszerültetek fantáziálásra. Minél többet fantáziál valaki, annál körvonalazottabb és annál szélsőségesebb vágyai lesznek. Ha valaki kellően kiéhezett, akkor olyan dolgokra vágyik, amik neked eszedbe se jutnának soha.

Hogy vond be a dologba? Tessék: várd meztelenül. Lépj oda hozzá, és markolj rá a gatyájára.

2019. febr. 20. 02:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Várd fehérneműben, ha abból nem veszi a lapot akkor gond van :D
2019. febr. 20. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy szuper ötletem.

Vannak speciális, kisebb feldugható vibrátorok, ezekből távirányítós is akad. Dugj fel magadnak egy ilyet, kapcsold be, húzz fel egy bugyit, vegyél fel egy szoknyát, és amikor a párod hazaért, várd meg míg kényelembe helyezi magát és kérd meg, hogy segítsen neked kiszedni valamit. Venni fogja a lapot

2019. febr. 20. 02:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Simogasd jó sokat a hátát amikor melletted van és néha kérd hogy feküdjön rád mert úgy két kézzel is tudod. A változatosság kedvéért maszirozd a nyakát, kezét. Ha ezekre rákapatod elég könnyű lesz kezdeményezni. Esetleg csak az emlitett dolgok miatt is merevedhet a kolbásza.
2019. febr. 20. 03:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Öleld át csókold meg és közben markolászd a fenekét.

Én ebből mindig tudom, hogy a barátnőm szexet akar...

Nem mintha ezzel gond lenne ;)

2019. febr. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!