Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok jó előjáték tippeket?
Én erre kapásból 100féle választ tudnék adni. Nem röhejes, hogy akinek van ötlete, annak nincs hozzá partnere, akinek meg van partnere, az nem tud mit kezdeni vele? Az a ti bajotok, hogy hamar megtaláltátok egymást, és nem kényszerültetek fantáziálásra. Minél többet fantáziál valaki, annál körvonalazottabb és annál szélsőségesebb vágyai lesznek. Ha valaki kellően kiéhezett, akkor olyan dolgokra vágyik, amik neked eszedbe se jutnának soha.
Hogy vond be a dologba? Tessék: várd meztelenül. Lépj oda hozzá, és markolj rá a gatyájára.
Nekem van egy szuper ötletem.
Vannak speciális, kisebb feldugható vibrátorok, ezekből távirányítós is akad. Dugj fel magadnak egy ilyet, kapcsold be, húzz fel egy bugyit, vegyél fel egy szoknyát, és amikor a párod hazaért, várd meg míg kényelembe helyezi magát és kérd meg, hogy segítsen neked kiszedni valamit. Venni fogja a lapot
Öleld át csókold meg és közben markolászd a fenekét.
Én ebből mindig tudom, hogy a barátnőm szexet akar...
Nem mintha ezzel gond lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!