Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás ez a párom felé?
Köszönöm mindannyiótoknak a választ!
Leültem már vele többször is megbeszélni ezt, körülbelül 4 hónapja van ez így, az elején még a kezembe vettem az irányítást és igyekeztem feldobni, de már unom, hogy állandóan nekem kell tennem azért, hogy ne csak összetegyük amink van, hanem rendes intimitás legyen köztünk. Sok a gondja a munkahelyén is, nyilván ez is lehet az oka, mondta is, hogy ő csak le akarja vezetni a stresszt, de nekem ez így néha elmegy, mostmár viszont nagyon elkedvtelenít.
Utolsó neked is igazad lehet, biztos a szürke hétköznapok is belejátszanak, de amikor az elején még megleptem akkoris hajlamossá vált lustálkodni és várni a sült galambot. Mikor összejöttünk azt ecsetelte midnig, hogy ő mennyire imádja kényeztetni a nőket stb.... Na ez is a duma része volt úgy tűnik... (vagyis remélem, az még mindig jobban esne, mintha csak engem nem szeretne) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!