Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem szeretik a szűz pasikat? Miért olyan nagy baj az ha valaki szűz?
*Szal félnek a kiközösítéstől is.
Amellett, hogy lehet, hogy picit felszínesek is, mert nemigazán fontosak nekik az érzelmek; talán pont azért, mert már kiábrándultak és nem hisznek az igaz szerelemben; akkor már legalább a szex legyen jó, és ne érezzenek csalódást semmilyen szinten.
"Nem értem, miért állítja be ezen az oldalon csomó mindenki úgy a dolgokat, mintha a punci birtoklása borítékolná a gondtalanságot."
Azért mert már a mértékkel sem vagy tisztában, mit meg kell tennie/ki kell állnia egy átlagos
pasinak akár csak egy alkalmi szexért.
Egy 120 kilós tenyészkanca ha kb tized annyira ismerkedésre szánja magát mint egy átlag férfi, akkor könnyen szerez magának hapsit. Még zsákkal a fején, de akkor is megdugja valaki.
Számtalan példát láttam bepiált "monster" lányokra, akik az este végén mindig lovaggal távoztak. Lehet másnap menekülés volt, de a tény az tény.
Tinderre menj csak fel, egy napon belül válogathatsz a dugipajtásokból.
... és a kérdés témája pusztán a szex, nem a lelkileg felemelő, boldog párkapcsolat!
Manapság az még az átlagon felüli értelmes emberek számára is kiváltság. Az ugyan olyan nehéz a nőknek is. Ez tény.
Nem tudom hol olvastad, hogy szüzességről beszélek. :S
Felborult arányokról volt szó.
Akinél a pin..a van, az a gazda ebben a játékban. Ezt kár vitatni. Ha bármi hátránnyal is indulnának, azt pillanatok alatt lehet kompenzálni minimális kezdeményezéssel.
Az hogy minőséget is akar az ember, az egy teljesen más kérdés. Egyébként rámenősséggel az is megoldható. Jó példa egy fesztiválos társaság, ahol találkoztam egy elég visszataszító (főleg belsőre, de külsőre is kifejezetten csúnyácska) 20 körüli csajjal. Kb mindegyikünknél bepróbálkozott, tehát összesen 4 srácnál. Miután mindenki lekoptatta végül egy 5-ik, enyhén részeg fickó vitte el aki egyébként elég jóképű volt.
Na most képzeljük el ezt fordítva, elhízott, lepényfejű 20 körüli fehérbőrű szeplős fiú... szerinted mennyi esélye van egy fesztiválon erre? 4 csaj lekoptatja, majd egy 5. penge csaj lelép vele a sátorokig.
Ugyan hagyjuk már. Esélytelen... kb 100 nőnél kellene próbálkoznia.
Erről beszélek kettős mérce alatt. Bármi elnézhető, szüzesség (még jó pont is), kicsit molettebb, vöröshajú, szeplős, lepényfejű, stb ... előbb utóbb minimal trial után elviszi valaki.
Tehát feketén fehéren ugyan abban a versenyszámban 10x annyit kell próbálkoznia egy hasonló kategóriás hímnek. Egy nagyságrend minimum.
Most csak és kizárólag szexről van szó, ne keverjük ide a kapcsolatosdit, meg vágyakat...
Ebben akkora kettős mérce van, hogy kiszakad a plafon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!