Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlés megoldása ötletek mert csak oralisan tudom kielégiteni mert szinte azonnal eldurranok!?
3 honapja vagyunk együtt első pár alkalomal tökéletes volt minden amikor szexeltünk utána elkezdődött romlani az együtlét mivel szinte azonnal elélvezek ezáltal elrontva az együttlétet
Elkezdődik a szex előjáték megvan és amikor betenném elélvezek azonnal ha ő van felül akkor kb 1 percig se birom és eldurranok
Megoldás lehet az hogy par alkalomal csak oralis szex utana szepen lassan megprobálni esetleg valami gyogyszerrel hogy legyenek pozitiv élmények és a csajom se maradjon kielégetlenül es utana elhagyni a gyogyszert is ... Azért gondoltam erre hogy teljesen megszokjam mert valoszinuleg velem van a problema mert annyira felizgat hogy nem birok magammal 24 / F
Csökkentsétek az orál idejét, és könnyebb lesz.
Ha pedig nem vagytok együtt maszturbálj sokat. Megedzi az öcsköst.
Esetleg használhattok késleltetős óvszert vagy késleltetős síkosítót.
Keress ra a neten a start stopp technikára. Mindennap csináld fel-egy órát. Ha utána sem működik, mert van egy kis réteg akinél nem akkor írj rám privatot.
Gyógyszer rossz ötlet.
#1es vagyok
Szerintem feleslegesen ne tömd magad gyógyszerrel. Ha egyik sem működik keresd fel a háziorvosod. De egyelőre nem szaladnék sehová. És a lényeg hogy ne görcsölj rá. Ha érzed hogy közel vagy állj meg pihenj pár percet addig tudod másképp is kényeztetni.
nemtudok megállni olyan hirtelen jön az a baj ..
start stop technikarol olvastam azt probalom de kell annak is idő mire kialakul az “agyba “ az a reflex hogy tudd iranyitani....
Igen kell idő, írtam hogy 2-3 hét.
De neked ez nem éri meg ennyi időbefektetés, hogy megold egy eltere ezt a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!