Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Könnyebb kielégíteni azokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb kielégíteni azokat a lányokat, akiknek a testükhöz képest előrébb vannak a szeméremajkai?

Figyelt kérdés

Vagyis nem mélyen ülnek a két comb között.

A “könnyebb kielégíteni” alatt azt értem, hogy fizikailag. Tehát vegyük úgy, hogy van 2 lány, akik csak ebben különböznek, minden másban hasonlók.

2019. febr. 16. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az összefüggést.
2019. febr. 16. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet ilyen hülyèn megfogalmazni azt hogy kilógnak szeméremajkai, testukhoz kepest elorebb vannak jajjj, ez fajt, nagyon pihent vagy
2019. febr. 16. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát, úgy értem, hogy ha a csaj feláll és kihúzza magát, akkor az egész “cuccosa” előrébb van, könnyebben hozzáférhetőnek látszik, mint akinek bent ül mélyen a két comb között.

Nem csak az ajkak, az egész szeméremdomb meg vagina! Ezt lehet, hogy rosszul fogalmaztam.

Linkelnék képeket, de szerintem az ellenkezik a gyakori szabályaival.

2019. febr. 16. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek csak álló helyzetben, összezárt lábakkal van jelentősége.
2019. febr. 16. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:

2-es: nem lógnak, hanem pont, hogy vastag, masszív, a belső ajkakat eltakaró külső ajkak, amik a szemem előtt vannak.

Amire valójában kiváncsi vagyok az kb. az, hogy hogyan lehet megállapítani külső jegyek alapján, hogy szűkebb a lánynak ott odalent.

(Körülményes erről így beszélni képek nélkül.:D)

2019. febr. 16. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es: Szerinted ez csak azon múlik, hogy mennyire tolja valaki hátra a fenekét, miközben áll?
2019. febr. 16. 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, mint az egyik válaszoló. Ez akkor számítana, ha összezárt lábakkal lenne a lány. De amint szétnyitja a combjait, máris fizikailag elérhetővé válik annak is a csiklója, akinek egyébként nem lóg ki. Nekem sem lóg egyébként ki, mégis baromi könnyen a csúcsra juttatható vagyok. :) Illetve tudod, van kezed, amivel elhúzhatod az ajkakat, hogy rendesen odaférj a csiklóhoz. :)
2019. febr. 17. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Max megkérem a lányt, hogy tegyen egy párnát a feneke alá, nem? :)
2019. febr. 17. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem érted? Nem kell semmit a feneke alá tennie. Ha szétteszi a lábát, az ajkak is szétterülnek, más lesz az elhelyezkedés, könnyebben hozzáférsz. A párnával mit érsz el? Attól csak feljebb emelkedik, attól ugyanúgy nem nyílnak szét jobban az ajkak ahhoz, hogy a csiklója jobban elérhetővé váljon, ha nem teszi szét a lábát. Előbb inkább láss egy-két nőt és utána gondolkozz ezen szerintem. :)
2019. febr. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!