Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a párotokat ha kiderülne róla hogy félig cigány?
Volt egy srác nagyon jó képű sármos egy fiatal magyar gyerek de tényleg jól néz ki kb úgy néz ki mint most a Justin Bieber vagy még attól is jobb pasi.
Ha agyon üttek volna akkor sem mondtam volna rá hogy ő félig roma származású pedig az mert a Apja az magyar de a Anyja az roma és ezek szerint 100%-ig a Apjára ütött mert nem látni egy kis cigány vonást sem rajta.
Azon gondolkodtam hogy manapság mennyi rasszista lány van még a rosszlanyokon is mennyi olyan nő van aki kiírja hogy roma származású egyéneket nem áll módjában fogadni , tegyük fel ha ez a jó képű srác járna egy ilyen lánnyal és a végén kiderülne az igazság hogy félig roma vajon elhagyná?
Ti mit csinálnátok?
Magyar vagyok. A szüleim és az ő szüleik is azok. Viszont a barátom cigány félig. Az édesapja az az anyukája magyar. :) Nagyon normális család. Semmi "cigányos" szokásuk nincsen. Pont ugyan olyanok mint a többség. Hétköznapi normális tanult emberek. Az anyukája pedagógus az apja informatikus. Én 2 éve vagyok együtt a párommal és nagyon normális, sosem szégyelltem csak,mert sötét barna haja és kerol bőre van. Szépnek találom. :) És büszke vagyok rá, mert ő egy jó példa lehet sokaknak és nem ő az egyetlen. :) De a ?-re válaszolva. Ha nem látszana rajta..valamiért csak később tudnám meg,hogy cigány. Hát őszíntén mondhatom nem érdekel. Kit érdekel. Mind emberek vagyunk. A bőrszín nem érdem. Senki sem tehet arról,hogy cigánynak vagy magyarnak született.
L
Én egy ilyen pasiba szerettem bele; elejétől tudom róla; és imádom:) Csak még most jött ki az előző kapcsolatából nem olyan rég; szóval friss a szakítása; ezért még nem lehet "rárepülni". Pedig asszem amúgy, ő is rokonszenvezik velem, de egyelőre távolságtartó.:) Szóval még várok:)
Eszembe jutott, a rádióban volt pár hónapja ez a sztori, hogy egy nemlátó/vak emberke megtudta, hogy a felesége feketebőrű; ezért elvált tőle. Meghökkentő sztori. Addig , amíg fehérembernek hitte, érdekes módon addig meg szerette; a tenyerén hordozta az asszonyt? És akkor megtudta ezt, és akkor hirtelen nem? :O:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!