Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezik olyan nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan nő, aki 18 alatt vagy akörül még nem is ujjazta magát és segédeszköze sincs vagy volt?

Figyelt kérdés
Én is későbben vesztettem el a szüzességem (19 évesen), de már 10 év alatt ujjaztam magam, 17 évesen volt dildóm. Számomra hihetetlen, ha valaki nem kíváncsi arra, hogy milyen, amikor benne van egy pénisz. Az teljesen oké, hogy nem talál számára vonzó férfit, de maga az érzés miért nem vonzza? Mivel másabb ha egy férfi kiveri magának?
2019. febr. 17. 20:13
 1/5 Eric Griffin ***** válasza:
Szóval max 9 lehettél, amikor már ujjaztad magad. Akkor nálatok azóta elég sok pénz mehetett el vízszámlára.
2019. febr. 17. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
A vízszámlára azért megy el, mert imádok fürdeni, akár órákig közben filmeket nézni. Nagy baj, hogy nálatok a vízszámla fontos. Azt is megnézed hol mennyi az üzemanyag? :D
2019. febr. 17. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Azert meg gyerek korban ne legyen valaki kivancsi a szexre. 16 eves kortol mar okebb a dolog.
2019. febr. 17. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 24 vagyok. Nincs dildom, nem is volt és ujjazni sem szeretem magam. Sőt, eddig csak egy pasival élveztem az ujjazast.

Elég korán erő voltam én is, de ezek a dolgok nem vonzanak/vonzottak.

Inkább egy hús vér farok..

2019. febr. 17. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem és nem is szerettem soha ujjazni magam, mert ugyan nem fáj, de elég kellemetlen érzés. Csak azt élvezem, ha a partnerem csinálja nekem.
2019. febr. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!