Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez nektek hogy esne?
Barátnőmmel múltkor kényeztettük egymást először (szex nem volt). Nekem sikerült őt eljuttatnom az orgazmusig viszont ő neki engem nem. Útolag átgondolva már tudom hogy nem jó mozdulatokkal csinálta , de ezt akkor még nem tudtam megmondani neki. Aztán én befejeztem magamnak és úgy már el tudtam élvezni a barátnőm előtt. Utánna kicsit hallgatag volt.
Lányok, nektek a saját barátotokkal történne ilyen hogyan éreznétek magatokat utánna? Igényelnétek ,hogy a pasitok felhozza a témát/ megbeszélje veletek.
ui.: én élveztem amikor csinálta és nekem nincs semmibajom vele hogy most nem sikerült. Majd következőre adok neki tippeket és akkor majd megy neki is. Csak nem szeretném ha véletlenűl is szarúl érezné magát miatta.
Ha ezt elmondod neki. Meg fogja érteni. Kommunikáció!
Ott egy lány aki pettingel veled! Mi a gond még? Csak finomítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!