Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ez nektek hogy esne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel múltkor kényeztettük egymást először (szex nem volt). Nekem sikerült őt eljuttatnom az orgazmusig viszont ő neki engem nem. Útolag átgondolva már tudom hogy nem jó mozdulatokkal csinálta , de ezt akkor még nem tudtam megmondani neki. Aztán én befejeztem magamnak és úgy már el tudtam élvezni a barátnőm előtt. Utánna kicsit hallgatag volt.

Lányok, nektek a saját barátotokkal történne ilyen hogyan éreznétek magatokat utánna? Igényelnétek ,hogy a pasitok felhozza a témát/ megbeszélje veletek.

ui.: én élveztem amikor csinálta és nekem nincs semmibajom vele hogy most nem sikerült. Majd következőre adok neki tippeket és akkor majd megy neki is. Csak nem szeretném ha véletlenűl is szarúl érezné magát miatta.

2019. febr. 17. 14:30
 1/6 Spiritrobber ***** válasza:
100%
Mindenképp beszèlj vele erről és nem árt tudatni azt sem hogy te nem tudtad megmondani neked hogy lett volna még jobb és azt se árt jelezni hogy elòjátéknak klassz volt :)
2019. febr. 17. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom attól fél, hogy béna volt. Beszéljetek róla, tanítgasd, te tudod mi jó neked, mutasd meg neki.
2019. febr. 17. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt elmondod neki. Meg fogja érteni. Kommunikáció!

Ott egy lány aki pettingel veled! Mi a gond még? Csak finomítani kell.

2019. febr. 17. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkàbb mutasd meg neki, hogy jó. Fogd meg a kezét és vezesd, utasítsd hogy merre, adj visszajelzést neki.
2019. febr. 18. 06:44
 5/6 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy neki jó volt és elsült? Valahogy nekem hihetetlen mindig, amikor első izgatásokra egy lány hipp-hopp el tud menni
2019. febr. 19. 08:27
 6/6 Yskirde ***** válasza:
Nem biztos, hogy te eljutattad őt, sőt valószínű nem. De nem akarta, hogy rosszul érezd magad, de mivel te segítettél magadon és elmentél így ő érezte magát úgy, ennyi
2019. febr. 22. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!