Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ez hogy esne?
Figyelt kérdés
Ha szeretkezni szeretnél pároddal, kezdeményezel ( mozogsz rajta, kezét a melleidre teszed stb), de a pasi így sem akart szeretkezni.2018. szept. 3. 12:57
1/6 anonim válasza:
Hat nekem nagyon szarul esne...és valszeg megsértődnék
2/6 anonim válasza:
Nekem rosszul esne nagyon, meg is sértődnék és csalódott lennék hogy nem kíván.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy kíván nagyon, de túl hamar elsül, ami zavarja ezért kerüli inkább a szexet
2018. szept. 3. 13:51
4/6 anonim válasza:
Ez nem férfias viselkedés,inkább beszélj vele biztasd nem gond ha eleinte gyorsan elsül.Téged azért kielégíthetne.
5/6 anonim válasza:
Ha így áll hozzá, sosem fog változni. Megmondanám neki, hogy türelmes vagyok, és megteszek mindent, hogy jobb legyen neki. Sokkal rosszabbul esik, ha emiatt visszautasít, mintha 2 perc alatt elsül. Sajnos tapasztaltam már.
6/6 anonim válasza:
Ahogy #4-es is írja biztasd és mond meg hogy ez csak úgy fog javulni ha gyakorolja.A Te szenvedvén ettől nem lesz rosszabb. És gondolkodjon pont fordítva. Minnél többet szeretkeztek, annál jobb lesz és ő is annál büszkébb lesz magára.
Pasiként nekem is volt ilyen helyzetem amikor hosszú ideig nem volt kapcsolatom, és ott pont tényleg szarul esett a lánynak hogy hamar elmentem az elején.
Szóval áruld el legyezi hogyan lehet lányoknál elérni hogy ezt ne így fogják fel, esetleg mérjenek ennyire kezdeményezni mint ahogy Te teszed? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!