Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha azt mondom a páromnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom a páromnak, hogy mást is meg szeretnék dugni, akkor nagyon ki fog rám akadni?

Figyelt kérdés

Szoktunk szerepcserézni. Nekem ő az egyetlen férfi, akivel így szexeltem.

Megcsalt, mert ő csinosabb nőt akart megdugni. Akkor nagyon kiakadna, ha én meg lányosabb férfit aksrnék megdugni? Tudom, kérdezzem őt...de még félek kicsit.

23l, ő 30f

2019. febr. 16. 17:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de ha félrekefélt, én úgy érzem neked ehhez jogod van, főleg, hogy előre szólsz neki és a beleegyezését kéred.
2019. febr. 16. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos kifog rád akadni, de megmondhatod neki h te legalább elmondod neki h mi a vágyad és ha gondolja akkor csinálhattok egy hármast is. Így már lehet h benne lenne.

Mondjuk ha lenne pasim és ilyet mondott volna h csinosabb nőt akar megdugni... akkor a pénisze bánta volna, mert max keresztapa lett volna.

L

2019. febr. 16. 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem vagytok egymashoz illok. Nem oda vissza dugni kell bosszubol, hanem menjen az olyan a busba.

En biztos dobnam rogton az olyan pasit, egy percig sem maradnek tovabb vele.

2019. febr. 16. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem erez irantad semmit, mert erezne akkor teged tartana a legcsinosabbnak.
2019. febr. 16. 18:12
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem ezt mondta, ez az én véleményem. Persze tudom, hogy nem tart szépnek, csinosnak meg semmi ilyesminek. Néha el tudja játszani, hogy én vagyok a legklasszabb, de ez mindig cssk 1-1 alkalom. Ritkán.

Nem bosszúból akarom, tényleg ezt szeretném.

2019. febr. 16. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kiakadna
2019. febr. 16. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Velem csinálhatnád titokban:)
2019. febr. 16. 19:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Én nem a háta mögött akarom megcsalni, én gerinces embernek érzem magam. Én őszinte voltam, az is maradok. Sőt... néha jól esne, ha férfival lehetnék, aki tényleg engem akar... persze ezzel nem állok elé...
2019. febr. 16. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadna az biztos, jogosan. Viszont te is jogosan tennéd meg!🙂 De így mi értelme a kapcsolatnak akkor? Vagy ez már ilyen “szabad” kapcsolat?
2019. febr. 16. 21:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez mi ez??????
2019. febr. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!