Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szexelni akar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexelni akar?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta bejött egy tőlem idősebb férfi. Én 18 vagyok ő pedig 35 és találkoztunk és megfogta a kezem meg simogatta a lábam és a végén meg is ölelt és meg is puszilt és egyfolytában olyanokat mondott hogy nagyon nehéz mellettem kibírni meg azt mondta hogy ha legközelebb találkozunk akkor kellesz legyen egy kis távolság köztünk mivel így nagyon nehéz kibírni én még szűz vagyok És egy kicsit félek attól hogy mi van hogyha csak le akar fektetni és utána vege. Mindig olyanokat mond hogy jól nézek ki azt is mondta hogy szimpatikus vagyok neki illetve egyébként ő adta meg a telefonszámát és aztán igazából ő hívott el kávézni. Egyébként ő még nem tudja hogy szűz vagyok igazából azt sem nagyon akarta elhinni hogy még nem volt barátom és amikor először találkoztunk akkor azt mondta hogy két három alkalommal talán még kibírja de tovább nem hiszi és hát az lenne a kérdésem hogy szerintetek hogyha megbeszélem vele hogy én még szűz vagyok és szeretnék várni akkor ez így jó lesz vagy tényleg csak le akar fektetni és inkább hagyjam ? Vagy esetleg kérdezzem meg tőle konkrétan hogy csak le akar fektetni vagy normális kapcsolatot akar ?

2019. febr. 16. 13:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi dugni akar, ezt vésd az eszedbe. Hogy aztán azon kívül mit akar MÉG tőled, az elsősorban rajtad áll. Hogy ennyire vagy partner, hogy mi tudsz neki adni az élet egyéb területein.
2019. febr. 17. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Milyen komoly dolgot akarhatna egy 35 éves felnőtt férfi egy épphogy nagykorú fiatal naiv lánytól? Kettőt találhatsz..
2019. aug. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!