Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több mint két hete nem élvezte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint két hete nem élveztem el. És nem is vágyom rá. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Mármint egy női testre vágyom, de valahogy magamnak például még sincs kedvem csinálni. Pedig előtte mindig volt.. Mitől lehet?

2019. febr. 15. 21:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem stresszelsz valamin mostanaban? Mert attol is lentebb hagyhat ez a vagyad.

En mar hetekota nem szexeltem, ugyan en no vagyok es sajnalatos vetelesem volt, muteti befelyezessel, es igy nem is szabad meg, de nem is hianyzik. Mikor elso gyermeket szultem akkor sem szabadott 6 hetig. Bar ez nem ide tartozik, most nalam a lelki truma is okozhatja, hogy nem is kivannam, meg a stressz mert ferjem nincs jol es aggodom erte, tehat ezert gondolom nalad is lelki eredu valami lehet vagy stressz, mert nalunk is ez is nagy szerepet jatszik most.

Akar tudatosan vagy tudatalattiban nem bant valami? Nem stresszelsz valamin? Noi testre vagysz... Talan nincs baratnod? Mert ez is banthat, ha nincs baratnod, de pedig szeretned.

2019. febr. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!