Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Budapesten szabadteren szexelni?
Nyilvan nem most telen de baratommal szeretnenk kiprobalni a szexet a szabadban.
Hol vannak olyen helyek ahol nem jar estefele sok ember es jokat szeretkezhetnenk?
Voltunk mar a Margit szigeten meg nehany kilatoban.
Koszonom nektek :)
Hogy ennyire kiakadni valamin... Ami mégcsak nem is a legégetőbb probléma ma Magyarországon... Inkább a helyzetekben szégyelném magamat.. az hogy fiatalon amikor még el is nézhetik nekik ki szeretnének valami újat próbálni, ami nem túl jó amúgy egy dolog. Viszont valószínűleg azért kért tanácsot, hogy olyan helyen csinálja ahol a kölykeitek nem mászkálhat vagy akkor azt kéne nevelni és nem a kérdezőt :/ én is kipróbáltam már a szabadban köztéri padon. Persze a lehető legjobban takarva. Majd kiugrott a szívem és az exemé is. Kipróbáltuk izgalmas volt, de ennyi. Nyilvános évben is voltunk. Ott sajnos olyat hallottunk amit nem akartunk pont akkor, de így jár aki ilyen helyen csinálja :/ egy próbát megér, csak résen kell lenni. Valószínű hogy nem feltűnést akár a kérdező, csak valami extrém izgalmat... És igen. Mikor a padon voltunk jött arra egy kis család. De ott vége volt és semmi se látszódott, csak egy kellemes pár a lány a fiú ölébe csókolóznak. (Orál volt a padon. Eltakarta ahogy rá ült óvatosan de gyorsan és ennyi) csak figyelni kell és akár a legkisebb neszre is rendbevágni magatokat. Pl még az örömben ült vissza is tettük a nadrágba slic fel és mentünk tovább :/ senkinek sem fájt mi nevettünk és boldogak voltunk mert megtettük baj nem lett és izgalmas volt. Ennyi. Persze fordítva is volt, hogy ne csak én kapjak nyílvános helyen ha már csináltuk.
És amúgy… mennyivel is roszabb egy próbálkozó fiatal párt látni mint egy lecsúszott alkoholista szarban úszó letolt gatyával bogaras csövest látni!? Bőven van probléma ezen kívűl is... Ha majd minden ilyet helyreraktatok nagymegmondó szülők és csak megmondó emberek akkor igazat adok és akár felvállalom és a büntetést is elfogadom mert ezt megtettem. Ennyi a véleményem. Peace!
Ha annyira nem érdekel senkit akkor max lepontozzák a kommentemet és nem szólsz hozzá, nem reagálsz ;) szóval annyira azért volt érdekes a számodra, hogy reagálj. És alapból azért van az oldal, hogy a kérdésre illetve a témában megvitassák a dolgokat. Ha nem érdekel senkit a másik véleménye itt akkor nem lenne értelme az oldalnak. :) Szóval ennyit a hozzászólásodról kedves 13ik.
Édes egy tipp, ha annyira nem érdekel a dolog tekerj tovább és inkább hallgass valami jó kis zenét, vagy nézz valamit ami érdekel is ;) mert ha ennyi időt pocsékolsz olyan dolgokra amik nem érdekelnek nem marad annak időd ami érdekes. Persze ez csak egy jó tanács :)
Erkélyen ha van.
Szentendrén szűk eldugott sikátorokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!