Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik neki, hogy híztam?
Sziasztok, az utóbbi időben a tanulást helyeztem előtérbe (végzős vagyok), így a sport eléggé háttérbe szorult, de továbbra is sokat eszem. Ez meg is látszik a pocakomon.
Azt vettem észre, hogy a barátnőm (18 éves ő is), mindig a hasamat simogatja, de nem mond rá semmit. Ha nem tetszene neki, akkor mondaná, hogy fogyjak, igaz? Nem tudom, visszatérjek-e a rendszeres sporthoz vagy hagyjam, hogy felszedjek még egy kicsit (nekem egyébként tetszik, hogy lett egy kis hájam)...
18/F, 18/L
Ha nem hagyott még el akkor igen tetszik neki
Illetve mi is szeretjük ha van mit fogni egy pasin ,nem csak a farkát.
Persze, sokaknak vonzóbb, a "van mit fogni" illetve a "testesebb, emberesebb" alkat, mint a kockás darázsderék. Konditeremes srácok közül sokan el vannak azért rendesen tévedve, mikor máson se jár végtelenségig az eszük, mint a szálkásításon.
Persze azért biztosabb, ha valahogy szóba hozod a témát, és rákérdezel, mielőtt félreértenél valamit, lehet épp azért simogatja, hogy észre vetesse, meghíztál. De nem hiszem, magamból kiindulva nekem is bejön egy kis pocak. De nem egy elhízott pacák! Nem mindegy, hogy 3 kilót híztál a télen, vagy 30-at. Meg hogy mennyi volt a kiindulás...
Térj vissza a rendszeres sporthoz. De ne a barátnőd, hanem magad miatt!
Amúgy igen, a csajok szeretik ha van pocakod. Miért? Mert ezzel kevésbbé leszel vonzó más no számára. Nem kell emiatt izgulnia.
Csak ez aztán visszaut később, ha szetmentek, vagy vita van, hogy régen bezzeg sportosan néztél ki, most meg egy lusta disznó vagy.
Lehet,hogy pont arra utalgat vele nagyon finoman , hogy fogynod kéne.
De lehet, hogy élvezettel simogatja, és szereti a kis pocódat.
Ha gondolod,kérdezd meg tőle, de szerintem értelmes, és nem várja el tőled, hogy kiköpött ilyen "manöken" alkat legyél. (Azért tettem idézőjelbe, mert ezt eddig csak nőneműre hallottam, hogy manöken, de lehet mondják pasira is) Na, szóval , ha tényleg szeret, nem akar megváltoztatni, és nem dörgöli az orrod alá, és nem kezd el hisztizni, és követelőzni, hogy igenis fogyj le, mert így utál téged, és nem bír rád nézni, és taszítja, és viszolyog tőled így, és tehát nem akar befenyíteni, hogy undorodik tőled; hanem kedvesen adná a tudtodra gondolom, ha zavarná; és lehet, hogy pl neki ez a kedves tudtodraadás. Tehát lehet, hogy azt hiszi, hogy ennyi utalásnak elég. Viszont lehet az is, hogy totál nem zavarja, sőt, még lehet az is, hogy még tetszik is neki kimondottan. Szóval énszerintem kérdezd meg tőle. De őszintén mondja. Te pedig cukin kérdezd; hogy ne vegye támadásnak, megvádolásnak, hogy ne vegye annak, hogy megvádolod őt azzal, hogy így már utál téged.
Rákérdeztem a dologra (kedves #4, természetesen szoktunk beszélgetni, de ezt a dolgot kellemetlennek éreztem, és ezért nem könnyen hoztam szóba), és azt válaszolta, hogy nagyon is tetszik neki a hasam, mert így van mit fogni rajtam :D
Köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!