Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg a Triregol nevű fogamzásgátlót szedem és vannak vele problémáim. Amióta szedem nagyon nagy hangulatingadozásaim vannak fáj sokszor a hasam és elég sokat híztam tőle. Hormonmentes?
Szerintem ne kísérletezz semmilyennel...
Én nem Triregolt szedtem, hanem mást, de ugyanezeket tapasztaltam, libidóm semmi nem volt tőle.
Ott megfogadtam, soha többet semmilyen fogamzásgátló (mármint tabletta.)
Máshogy is lehet védekezni, anélkül, hogy ismeretlen mellékhatásoknak tedd ki a szervezeted.
Nagyon régen,kb 6 éve szedtem ezt...
Soha többet...
A fejem fájt tőle,hangulat ingadozás és nulla szexuális étvágy...
Visszamentem a nőgyógyászhoz és megbeszéltem vele.
Kaptam másik tabit és elmúltak a tüneteim...
Neked is azt tudom tanácsolni,hogy menj vissza a dokihoz,beszéljétek meg.
Hormonmentes fogamzásgátló tabletta nincs, az hüvelytabletta, ami nagyon rossz indexű.
Menj vissza a dokihoz és kérj másikat. Vérvétel, hormonsor legyen, mert azzal jobban tud választani a doki. Kérj egy TSH-hormont is, pajzsmirigy alulműködéstől lehet szépen hízni, nagyon alattomos, nekem is van, a fogamzásgátlótól lett. Beállították, váltottam a Nuvaringre és helyrejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!