Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Te belemennél egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te belemennél egy olyan "barátság extrákkal"-ba, ahol a csajnak van barátja és ugyanúgy tartja a kapcsolatot, jól érzi magát vele?

Figyelt kérdés

Abból, a szempontból nézve, hogy mit fogsz kezdeni a féltékenységi érzésekkel, amikor tudod, hogy együtt vannak és nem keres, majd rá párnapra újra ír, és ez így megy hónapokig

Kapcsolatot nem szeretnék vele, bizonyos okot miatt, jól el vagyunk,

de a fentik miatt, elmegy a kedvem beszélgetni vele

Tegyek úgy mintha mi sem történne?(Ezzel az a baj, hogy nagyon hamar észre veszi, ha zavar valami)

3x voltunk együtt, de az is már másfél hónapja

25f

2019. febr. 14. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Belementem, két ilyen lánnyal is volt dolgom. Engem valamiért nagyon izgatott a dolog, hogy egyrészt tilos és veszélyes, másrészt maga az a tudat, hogy megcsalják a barátjukat, azért hogy velem lehessenek, ráadásul nem is egyszer, nem is kétszer. Egy árnyoldala volt, minden reggel remegve mentem le az autómhoz, hogy vajon nincs e összetörve, összekarcolva, vagy mikor kapok egy nagy verést, ilyesmi. De megúsztam :D
2019. febr. 15. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Simán
2019. febr. 16. 00:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az első, és szimpatikusak vagytok egymásnak!

Ne zúgj bele, ameddig a másik partnere is meg van, és akkor nem fáj semmi! A világot tojd le nagyívből, és döngessetek ha együtt vagytok!

2019. febr. 21. 00:26
 14/14 A kérdező kommentje:

a héten mondtam meg neki, hogy szünetet kértem, mivel túlságosan hozzá kötődtem, el veszve éreztem magam

úgyhogy most szünet van

2019. febr. 21. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!