Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvasom a leirasokat a rosszlanyokon. Erdekes elvarasok (? )
Na szoval mindegyik snajdig uriembert keres, meg legyel full apolt (de azt nem reszletezik, miben merul ki), meg ha valami csunyat szolsz, akkor kapasbol letilt stb.
Csak en talalom furanak ezeket a magas elvarasokat, ugy hogy meg Deak is jar az egyuttlet melle? Illetve tobbszor olvastam itt is, hogy elutasitotta a sracot a prosti, van akit zsinorban 8(!!!). Van itt aki rendszeresen igenybeveszi ezeket a lanyokat? Kicsit felek toluk megmondom oszinten, amiket olvasok... Nem tudom, meg tudnek-e felelni....
(Zarojelben megjegyzem, hogy ha ezeknek a lanyoknak ilyen elvarasai vannak, akkor a baratno-alapanyagnak milyen lehet.... De ez mas lapra tartozik)
Igen, customer's always right :)
Volt itt egy olyan kerdes, amikor a kerdezot zsinorban 8 ilyen lany elhajtotta a pibe...
Ha mondjuk ki vannak rohadva a fogaid, akkor azt tényleg csináltasd meg...
Első sorban magadért. Komoly gondokat okozhat az egészségedbe.
Ráadásul hepatitisz tünete is, szóval az érthető, hogy nem csókól meg és nem orálozik natúr... Az már viszont nem, hogy elküld. Óvszerrel, csók és nyalás mentesen vállalnia kéne, az lenne a korrekt.
Nekem pl. nincsenek kirohadva a fogaim, de hiányosak, illetve van egy olyan álkapocs problémám ami miatt nem lehet csak úgy pótolni.
Híd sem jöhet szóba, mert azokon a részeken nem fejlődtek ki eleve a fogaim.
A lényeg, hogy vagy 5 millió lenne megcsináltatni és hosszú évek is.
Volt aki emiatt nem vállalt pedig full ápolt vagyok.
#16. Egyetértek, de azért értsük, hogy nem bármelyik nőről van szó, hanem qrváról.
Aki pénzért szexel.
Nem lehetnek olyan ha elvárásai mint bármelyik nőnek.
Azt vállal akit akar. Ha a piac megengedi hogy válogasson, akkor milyen alapon szólsz te ebbe bele?
Ez olyan mint egy magánorvos beteg viszony. Ha látja hogy nem éri meg neki a műtét, túl kockázatos vagy nem akarja megcsinálni, akkor nem vállal.
A vízszerelő, gázszerelő, rovarirtó, de még a fotós vagy a dizájner is visszautasíthatja a munkát.
Ahogy lehet face kontroll a szórakozóhelyeken is.
Milyen jogon várod el, hogy a munkát kötelessége elvégezni? Azért álljunk már meg.
Talán nem kéne qrvázni járni, ha még azok sem vállalják a melót. Szüzességelvesztésre meg bármelyik jó, valamelyik tuti beadja a derekát.
Utána meg nincs értelme a műszexnek úgy sem.
Nem rohadnak a fogaim, nem is szuvasok. Nem is budos a szam.
Amikor a maradando fogaim jottek, kisiskolas koromban, sok kolat ittam, emiatt hypoplasia alakult ki. Tehat ez nem olyan, amit meg lehet csinaltatni.
Szoval linearis fogzomanc hypoplasia, ami van.
(Nem ennyire durva, mint a kepen, nem minden fogamat erinti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!