Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon lévő lányok tényleg engedik ezt?
Fenekelésre keresek csajt, sokan odairjak hogy "szeretik" . Valaki fenekelt már el erről az oldalról lányt?
Mert azt nem akarom hogy elmegyek és a kiírás ellenére elutasitja. ..
Jah meg sosem voltam hivatasosnal:D 21/f
Én se, de én mondjuk a popsit próbálnám ki, mert eddig egyik barátnőm se volt hajlandó bevállalni velem.
Hívd fel, aztán tudakold meg, meg olvasd el az értékeléseket.
Én már beszéltem párral az irány árról, aztán ilyen téren az egyik szimpatikusnak is tűnik. Lehet kipróbálom, ha abszolút nem találok erre csajt. Legalább egyszer átélem :D
25F
Van aki szereti van aki nem. Mondjuk en nem mert nem vagyok rossz lany, es parom nem is csinalja. Szerintem szexben nem ez a lenyeg, de kit mi izgat.... Engem az izgat pl inkabb, es paromat is, ha a cicimet puszilgatja es mellbimboimat szopogatja, szex kozben meg ugye a hangok izgatjak es hevitik meginkabb es ahogy csinaljuk.
De ahogy irtam is, kit mi izgat.
Köszönöm a válaszokat
Úgy gondoltam hogy kézzel jól elfenekelnem, és utána dugnam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!