Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hirdető a rosszlányokon azt írja, hogy csak 21 év felett fogad, de én csak 19 vagyok akkor ha felhívom megkérdezzem, hogy ez nagy gond-e neki vagy nem?
Ne szard már össze ennyire magad egy prostitól!
Lehetőségek:
1. "Szia, láttam a hirdetésedben, hogy 21 éven felülieket fogadsz, de azért remélem, nem gond, hogy 19 éves vagyok, és veled szeretném elveszíteni.) Ha ez van, akkor később nincs para, ha bevállal. Ha nem vállal be, akkor meg keresel másikat, nem értem, mit kell ezen szarakodni, amikor ezrével vannak.
2. szüzességet mondod, korodat inkább elhallgatod, úgyis rájön, hogy mi a pálya, de ha normális vagy, akkor csak a pénz érdekli.
3. Mindent tagadsz, aztán vagy rájön vagy nem. Szerintem igen.
Valahogy szerintem úgy korrekt, ha vállalod magad, és akkor neki is szabad döntése van, hogy vállal-e téged.
De ne csodálkozz, ha átba-szod, hogy ő is átba-sz téged.
Ismétlem: ezerszámra vannak, miért pont ő kell?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!