Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gond van velem, hogy amikor reggel látom, hogy a páromnak kemény, akkor hihetetlenül kívánom, délután már nem? N28
Reggel a legkeményebb a rúd valóban. Ha kipihenten ébredünk, akkor főleg. Nincs még rajtunk a napi stressz, fáradtság stb. Érdemes bevállalni a reggeli szexet, ha belefér a napi rutinba.
Nyilván ha valaki reggel 7-re stb. jár dolgozni, akkor elég nehezen megoldható. :D
Én férfiként is szoktam nagyon kívánni a szexet a reggeli merevedésnél, viszont ilyenkor még amikor nem is nagyon ébredtem fel elég nehezen megy, nincs hozzá rendesen energiám és emiatt ha le tudom küzdeni a vágyat akkor nem erőltetem. Sokkal jobban esik úgy amikor már éber vagyok és tele energiával.
Egyébként nincs veled semmi baj, változó hogy ki mennyire kívánja a szexet, egyébként ha azt szereted hogyha áll a ceró, nézzetek esetleg közösen egy kis filmet, közben kicsit egyengesd kézzel és kész lesz a mókára :)
nincs veled gond
nekem is jobban esik ha spontán jön..
+ én is (újabban) ébredés után vagyok "produktív"
Nincs veled semmi gond, ha van lehetőség élni kell vele.
Normális esetben nem kell sokat állítgatni, mire előkerül már kemény nekem legalábbis, nem tudom nálatok ez hogy van, de ahány ház annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!