Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit tartanátok esélyesnek a lenti szexes fogadásban?
Figyelt kérdés
Szóval van egy csávó, aki régóta nyomul, de nekem nem jön be! Végül belementem egy fogadásba, hogy ha lenyom szkanderban, akkor orálisan kényeztetem, és beteheti nekem, viszont ha veszít, lekopik, és fizet egy húszast! Én 9 éve versenyszerűen teniszezem (lány vagyok...), ő meg egy teljesen átlagos alkatú, nem sportol, meg ilyenek...2019. febr. 14. 09:46
11/13 anonim válasza:
Crowderek ezt mar korabban megcsinaltak:
https://www.youtube.com/watch?v=YbBIK8CzCYo
A csajnak kb. masfelszer olyan vastag a karja, mint Jarednek, es az edzesprogramja is kicsit komolyabb. Aztan megsem volt eselye.
Egyebkent noi profi sportolokat sokszor edzenek fiukkal (foleg, ha a vilag legjobbjai noben), csak arra kell figyelni, hogy a fiuk 15 evesnel fiatalabban legyenek, kulonben ez lesz belole:
Szoval szopni fogsz.
12/13 Synesztro válasza:
30/F én nem szeretném kommentálni, de egy kérésem lehet kedves kérdező: Ha lehet a végeredményt megírod nekünk? Arra azért kíváncsi vagyok.:D
13/13 anonim válasza:
A kérdező nem írta meg az eredményt, pedig érdekelt volna. Most vagy az van, hogy még tart a buli a húszasból, vagy gipszben van a keze.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!