Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem passzoló intim méretek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem passzoló intim méretek? Alig érzem, ha mozog bennem. Többi lent.

Figyelt kérdés

Barátommal kb fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, megvan benne minden, amit eddig kerestem, viszont a szex része nem mindig jó. Gyakorta alig érzem, ha mozog bennem. Eddig két sráccal voltam együtt (mind komoly kapcsolat) és sose tapasztaltam velük hasonlót, fogalmam sincs, hogy én vagyok tág, vagy a mostani barátom méretei kisebbek, de ez így nem jó, nem érzem, hogy kitölt, hogy feszít.

Mit lehet ilyenkor tenni? Az intimtorna segíthet? Illetve, mindezt hogyan kommunikálhatnám felé? Érzi, tudja ő is, hogy mostanában nem voltak a legjobb aktusaink, mégsem mondhatom a szemébe, hogy bocsi alig érezlek :(

2019. febr. 12. 20:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
25%
Van lézeres szűkítés, igaz azt terhesség után szokták javasolni, akinek kell. Nem mélyedtem bele, nézz utána, hogy milyen, hogy működik stb, ha gyors eredményt akarsz.
2019. febr. 13. 03:30
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

az intimtorna segít. A kérdés, hogy szemmel láthatólag vékonyabb a mostani? Vagy nem tudnál különbséget tenni? Ha mondjuk a kezedben van, akkor érzed, hogy a régi vastagabb volt? Mert ha nem, akkor egyszerűen csak a puncid viselkedik máshogy.

Intimtorna, és próbálj jobban felizgulni, több előjáték a behatolás előtt. Ha nagyon-nagyon be leszel gerjedve, akkor nagyon szűk tud lenni odalent

2019. febr. 13. 11:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
AZ elég rossz ha csak azt várod hogy téged jól megdugjon. A szex páros játék, te is adj bele valamit.
2019. febr. 13. 11:07
 24/25 A kérdező kommentje:

Erezhetoen vékonyabb.

nem csak fekszem ott és várom a csodát, jatszadozunk elég sokat, attól még nem fogom fizikailag jobban érezni.. Pláne ha felizgulok, jól benedvesedem, nem érzem annyira :/ az intimtornát meg csinálni fogom, hátha

2019. febr. 13. 12:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
igen, vékonyságon nem lehet sokat változtatni, de hajrá intim torna! Amúgy fél éve vagytok együtt, de eltelik még pár hónap és ehhez a mérethez fogsz hozzá szokni, fogod még ezt élvezni.
2019. febr. 13. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!