Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem passzoló intim méretek? Alig érzem, ha mozog bennem. Többi lent.
Barátommal kb fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, megvan benne minden, amit eddig kerestem, viszont a szex része nem mindig jó. Gyakorta alig érzem, ha mozog bennem. Eddig két sráccal voltam együtt (mind komoly kapcsolat) és sose tapasztaltam velük hasonlót, fogalmam sincs, hogy én vagyok tág, vagy a mostani barátom méretei kisebbek, de ez így nem jó, nem érzem, hogy kitölt, hogy feszít.
Mit lehet ilyenkor tenni? Az intimtorna segíthet? Illetve, mindezt hogyan kommunikálhatnám felé? Érzi, tudja ő is, hogy mostanában nem voltak a legjobb aktusaink, mégsem mondhatom a szemébe, hogy bocsi alig érezlek :(
az intimtorna segít. A kérdés, hogy szemmel láthatólag vékonyabb a mostani? Vagy nem tudnál különbséget tenni? Ha mondjuk a kezedben van, akkor érzed, hogy a régi vastagabb volt? Mert ha nem, akkor egyszerűen csak a puncid viselkedik máshogy.
Intimtorna, és próbálj jobban felizgulni, több előjáték a behatolás előtt. Ha nagyon-nagyon be leszel gerjedve, akkor nagyon szűk tud lenni odalent
Erezhetoen vékonyabb.
nem csak fekszem ott és várom a csodát, jatszadozunk elég sokat, attól még nem fogom fizikailag jobban érezni.. Pláne ha felizgulok, jól benedvesedem, nem érzem annyira :/ az intimtornát meg csinálni fogom, hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!