Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem passzoló intim méretek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem passzoló intim méretek? Alig érzem, ha mozog bennem. Többi lent.

Figyelt kérdés

Barátommal kb fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, megvan benne minden, amit eddig kerestem, viszont a szex része nem mindig jó. Gyakorta alig érzem, ha mozog bennem. Eddig két sráccal voltam együtt (mind komoly kapcsolat) és sose tapasztaltam velük hasonlót, fogalmam sincs, hogy én vagyok tág, vagy a mostani barátom méretei kisebbek, de ez így nem jó, nem érzem, hogy kitölt, hogy feszít.

Mit lehet ilyenkor tenni? Az intimtorna segíthet? Illetve, mindezt hogyan kommunikálhatnám felé? Érzi, tudja ő is, hogy mostanában nem voltak a legjobb aktusaink, mégsem mondhatom a szemébe, hogy bocsi alig érezlek :(

2019. febr. 12. 20:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez érdekes,ha ebből a méretből nem érzett semmit, bár kérdés mi a kellően vastag, szerintem a vastagság fontosabb mint a hossz, de persze kinek mi
2019. febr. 12. 21:02
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

# 10/10

Elmérted te azt tesa. 12/3 lesz az. Nehogymár egy 16 centis vastag lőcs ne legyen elég. Vagy oldszpájsz négerrel lépett le?

2019. febr. 12. 21:02
 13/25 anonim ***** válasza:
Tízes vagyok. 15.5/4,8 van méreteim. Nem túl nagyok. Szex közben semmit nem éreztem, de a csaj nyugtatott, hogy ő maradéktalanul élvezi a szexet velem. Mire elfogadtam akkor lelépett a nős pasival a munkahelyéről, azzal az indokkal, dehát éreztem én is hogy nem jó közöttünk a szex. Elmondása szerint átlagos méretei voltak a pasinak, olyan húsz centi körül. Itt hiába mondom, hogy az nem átlagos attól még vele lesz az exemnek jó a szex. Mivel pár hónap alatt nem nőtt meg a péniszem, így a visszatérési kísérletnek elejét vettem egy határozott nemmel. Így az albiból haza kellett cuccolni anyuhoz, és öccséhez a másfél szobába. Ennyi az én talàlkozásom nagy méretű csajjal.
2019. febr. 12. 21:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

*13: A te méreted teljesen jó. A csaj volt túl tág, arról meg nem tehetsz.

31/N

2019. febr. 12. 21:23
 15/25 A kérdező kommentje:
Túl tág... Oké és hogy lehet ellene tenni? Pl intimtorna tényleg segíthet? Elég ijesztő belegondolni abba pl hogy én tág lehetek, amikor előző barátaimmal nem éreztem így, mindig mondták milyen szűk vagyok, most meg...
2019. febr. 12. 21:31
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

Látjátok, hogy a szex nagyon fontos.

Ezért nem tudom megérteni a csajokat, akik minimum 3 hónapot várnak mire lefekszenek a pasival, de miért?

Ha nem jó, vagy nem működik megfelelően a szex, akkor annyi, hiába tökéletes minden más szempontból.

Nekem is volt ilyen ezért mondom, és volt olyan is aki csak alkalmi szexpartner volt (nem egyéjszakás) vele komolyat nem tudtam elképzelni, viszont a szex na az nagyon jó vele :)

2019. febr. 12. 21:33
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem érzelmek kellenek a szexhez, anélkül nem megy, sok csaj így van vele. Fontos a szex igen, ezért keresem a megoldást, nem fogom elhagyni őt, vele akarom hogy jó legyen
2019. febr. 12. 21:35
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
Ezért kellene minél többel kipróbálni hogy megtaláld a megfelelőt. Az én eddigi partnereim mindegyik élvezte, pedig nincs nekem sem olyan nagy, de viszont nagyon kemény szokott lenni, ha a nő vonzó és ügyes.
2019. febr. 12. 22:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy túlságosan is felizgulsz. Nekem akkor szokott ilyen lenni, nagyon kitágul, nagyon nedves. Simán lehet.

Az intimtorna meg nagyon is segít, próbáld meg

2019. febr. 12. 23:04
 20/25 anonim ***** válasza:
Intimtorna, gésagolyó.
2019. febr. 13. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!