Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem passzoló intim méretek? Alig érzem, ha mozog bennem. Többi lent.
Figyelt kérdés
Barátommal kb fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretem őt, megvan benne minden, amit eddig kerestem, viszont a szex része nem mindig jó. Gyakorta alig érzem, ha mozog bennem. Eddig két sráccal voltam együtt (mind komoly kapcsolat) és sose tapasztaltam velük hasonlót, fogalmam sincs, hogy én vagyok tág, vagy a mostani barátom méretei kisebbek, de ez így nem jó, nem érzem, hogy kitölt, hogy feszít.
Mit lehet ilyenkor tenni? Az intimtorna segíthet? Illetve, mindezt hogyan kommunikálhatnám felé? Érzi, tudja ő is, hogy mostanában nem voltak a legjobb aktusaink, mégsem mondhatom a szemébe, hogy bocsi alig érezlek :(
2019. febr. 12. 20:25
1/25 anonim válasza:
Keress mást, vagy törődj bele, hogy nem fog p3nisszel kielégîteni.
3/25 A kérdező kommentje:
Az fontos plusz infó lehet, hogy ő az első, akivel el tudtam élvezni (nem hüvelyi úton), előtte lévő párjaimtól egyiktől sem, pedig nem 5 percig voltunk együtt
2019. febr. 12. 20:29
4/25 anonim válasza:
Hát akkor meg nemtom. Ha jól nyal vagy egyebek, az valamennyire kipótolja azt,hogy nem 3rzed a f@rkát.
5/25 anonim válasza:
Mert eddig jó volt? Csak mostanában nem érezni?
6/25 A kérdező kommentje:
Eddig többször volt jó,de nem volt fenomenális sose. mostanában volt hogy alig éreztem.. Tudom az én hangulatom is rajatszik, de rég éreztem azt hogy úgy igazán megd..tt volna :/
2019. febr. 12. 20:35
7/25 anonim válasza:
Sajnos ezzel s dologgal én is szembesültem, bár a férfi oldaláról tapasztaltam meg ezt a kellemetlen helyzetet.
8/25 A kérdező kommentje:
#7 és mit tapasztaltál? Mit lehetne tenni ellene?
2019. febr. 12. 20:40
9/25 he84 válasza:
Hát akkor lehet, hogy csökkent valamiért a lelkesedése, így kevésbé ad bele és emiatt érezed kevésbé, vagy nedvesebb vagy és attól. Ugyanis a több hüvelynedv is tompítja az érzést. Ám hogyha csiklón keresztül jól el tudsz tőle élvezni, gondolom a nyalása által főleg, akkor az egész jó. A legtöbb nő csiklón keresztül tud igazán jól elélvezni és akár ki is elégülni. A behatolásos szex a férfiaknak okoz inkább élvezést az elélvezés felé, a legtöbb nőnek nem. Márpedig ha az elélvezés is cél, vagy ha nagyobb cél, akkor simán jó az, ha jól nyal és attól élvezel el. Kár lenne csak azért elhagynod őt, mert alig érzed őt a hüvelyedben. Ott a többi érték, amikről írtál a kérdésed alatt, azok ellensúlyozzák és az ember maga az, aki igazán fontos. Ha emiatt mégis elhagyod őt, akkor nem szereted őt igazán és akkor nem számítva neked a többi érték túl szexorientált vagy.
10/25 anonim válasza:
Sajnos Nekem alig éri el a 16 centit, inkább 15,5. De emellé kellemesen vastag. Na most ezzel nem éreztem sok mindent egy régebbi barátnőmnél. Próbáltam beszélni a problémáról többször is a lánnyal. Szerinte nem volt semmi gond. Lassan megnyugodtam, mikor közölte, hogy összejött valakivel akinek megfelelő méretei vannak. Ezzel a lendülettel ugrott egy nős pasi f..kára. Albérletbe mentek, a faszi, az exem, és a kislánya. Három hónap múlva a pasi hazaköltözött, az ex meg jött vissza, hogy nagyon jó volt együtt, meg nagyon szeret engem a kislánya, meg hasonló baromságok. Annyit megtanultam, hogy ha ennyire különbözőek az intím méretek, sajnos a legegyszerűbb megoldás a továbblépés. Valakinek hiányérzete lesz. Én sem éreztem semmit, és neki sem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!