Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olyan férfit találni, akivel tényleg élvezetes a szex?
6-os ez úgy baromság, ahogy van. Fogadja el, ha mondjuk egyáltalán nem illenek össze szexuálisan? Ha mondjuk önző gyökér szex közben a pasi? Fogadja el, ha pl a pasi nem hajlandó nyalni, ő viszont csak úgy tud elmenni? Mivel ő a nő tűrjön el mindent és törődjön bele? Vagy hogyan képzeled el?
Amúgy nagyon sokat elárul az, ahogy alapból bánik a nőkkel valaki. Ha egy öntelt segg, akkor az ágyban sem várhatunk semmi jót. Viszont egy kevésbé vagány srác is lehet nagyon jó, pont azért, mert mindent meg akar tenni a nőjéért, ha végre lesz. A neveltetés is sokat számít, meg, hogy mit lát otthon. Külsőre nehéz megmondani, talán csak akkor könnyebb, ha már van bőven tapasztalata az embernek, és tudja nagyjából, hogy milyen embertipustól mit várjon. Az én párom baromi nagy pozitív csalódás volt, amikor összejöttünk 18 évesen egy laza, szarokbele srácot ismertem meg elsőre, végül kiderült, hogy az anyja úgy nevelte kis kora óta hogy a nőkkel szépen bánunk, és a nő az első. A tróger srác egy baromi odaadó, őrülten jó szeretőt takart, akivel mai napaig, 7 év elteltével is eszméletlen jó a szex. Vele élveztem el először, mert ő nem volt lusta fél órát nyalni és nem törődött bele, hogy én nem élvezek el szex alatt, csak ő. Ne add fel, te is tuti megtalálod majd a tökéletest. ;)
Kedves 12
Ha nem élvezetes a szex, akkor mi értelme a dolognak? Meg már ne is haragudj, de ha nem élvezi a szexet mind a két fél, az rá tudja nyomni a bélyegét egy kapcsolatra.
25F
Idősebbel se 100%-ig biztos a dolog, volt már nagy kiábrándulásom úgy ahogy huszonévessel is A vicces az, hogy ő elmondta, hogy nem tud többet nyújtani (mert nem is akar) . Neki tényleg 5 perc volt és szerinte ez így rendben volt. Szerinte... Szerintem meg baromira nem.
Talán ha visszaemlékezem akkor általában a szexet nem beszéltük meg azokkal akikkel jó is volt.
Egyszerűen csak jött. Nem szájhősködött, hogy ő ilyen meg olyan a szexben..nem beszéltük meg előtte. És velük jó is volt. De ezek az én tapasztalataim. Aki tudja érti a szexet, lehet , hogy az nem beszél róla. Ennyit tudtam tanácsolni :D de persze ez sem biztos. Szerintem ezt nem lehet előre tudni. Még annyi, hogy lehet az is meglátszik ahogyan a nőkkel bánik ,udvarias-e pl. vagy ahogyan beszél a nőkről úgy átlagosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!