Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet olyan férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet olyan férfit találni, akivel tényleg élvezetes a szex?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt előre leszűrni? Mik az árulkodó jelek, hogy a férfi tapasztalatlan vagy önző vagy egyszerűen nem tud vagy nem akar szex közben a nővel foglalkozni?
2019. febr. 12. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A viselkedéséből.
2019. febr. 12. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne mert itt érdekes módon minden férfi szexisten, és fel vannak háborodva ha mást állítasz az, életben meg egyáltalán nem így van.
2019. febr. 12. 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy. Ez zsákbamacska. F
2019. febr. 12. 18:46
 4/15 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Nem nevezném magam "szexistennek" ( révén szűz vagyok ), de hogy foglalkoznék a másik féllel az biztos.

Nem tudom, hogy hogyan lehet leszűrni. Aki normális, szerintem alap, hogy foglalkozik a szerelmével. Úgyhogy talán kisugárzás és hosszas ismerkedés, hogy biztosra menj segíthet. ( Én lányoknál is így tervezem, fiúknál még fokozottabban segíthet. ) A szex része pedig szerintem tanulható. Akárki lehet jó, ha szeretne tenni érte.

2019. febr. 12. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Ismerj meg :)
2019. febr. 12. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Végigpróbálgatod a sok férfit, hogy melyik jó, ki is égsz rendesen, jó hogy már senkivel nem fogod élvezni. Aztán a férfiak a hibásak. Talán komoly kapcsoaltot kellett volna egyből keresni, nem lefeküdni mindenkivel, és azt az egyet megbecsülni, akármilyen is. Csak ugye az rohadt kényelmetlen.
2019. febr. 12. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Talán komoly kapcsoaltot kellett volna egyből keresni, nem lefeküdni mindenkivel, és azt az egyet megbecsülni, akármilyen is. Csak ugye az rohadt kényelmetlen."

Ezt kinek mondod és miből szűrted le? :D Vagy talán ismered személyesen a névtelen kérdezőt és ott voltál gyertyát tartani?

2019. febr. 12. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Az ifjú titánok helyett talán próbálkozzál idősebb, tapasztaltabb férfiakat megismerni!
2019. febr. 12. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
A kor valamennyire együtt jár a tapasztalattal, de nem egyformán mindenkinél. A stílus és a viselkedés is sokat számít mondom ezt férfiként, mert számomra is láthatóak a jelek főleg hogy ismerem a baráti/haveri körömet és tudom, hogy ki hogyan viszonyul a nőkhöz. Persze egy kifinomult úriember is lehet egy agresszív állat az ágyban, de egy majom aki most mászott le a fáról... na ő nagy eséllyel nem lesz gyengéd és figyelmes szeretőd :)
2019. febr. 12. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb és tapasztaltabb férfi se jobb se rosszabb a fiatalnál. Speciel egyik exem pont azt mondta, hogy volt 40 felettivel egyszer és soha többet :D

Na de a kérdésedre válaszolva. Először is, aki azzal hiteget másokat, hogy milyen jók az ágyban, az nagy valószínűséggel kamuzik. Aki jó az ágyban, az úgysem híreszteli, mert nem érzi szükségét. Amúgy szerintem nem igazán lehet kideríteni, ahogy a csajoknál sem lehet. Voltam olyan csajjal, akinél másra számítottam és volt, aki jócskán meglepett. Az sem igaz, hogy a visszahúzódó odaadóbb lenne, mert van hogy prűdebbek vagy sok mindent nem mernek.

Sajnos ultimate tanács nincs. Viszont abban egyet értek, hogy a viselkedésből sok minden leszűrhető, noha egy pszichopata is lehet aranyos, míg kettesben nem maradtok :D

25F

2019. febr. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!